Premiul pentru cel mai amuzant comentariu de anul ăsta

Premiul pentru cel mai amuzant comentariu de anul ăsta

Un cititor se plânge că a luat o ţeapă de la un site de reduceri. Clasic. De asta au reduceri, că jumate-s ţepe. Deci n-o să precizez ce ţeapă a luat, mai exact. Doar ce voia să cumpere. Apropo de iPhone 5 şi de pasiunea românilor pentru Apple. Citiţi şi vă râdeţi:

“Buna Ziua
Deunazi o prietena imi arata o copie de Iphone4 -slabuta dar imita bine originalul-si cum fata mea cea mare isi dorea unul m-am gandit ca pt. ea si soacra sa le iau cate unul sa se obisnuiasca cu originalul si cu grija pt el-DORITUL TELEFON!
ZIS SI FACUT:
Acum 11 zile am comandat si PLATIT UN VAUCHER -CONFIRMAT PLATA prin internet
SI SUNT DUS CU VORBA DE CEL CE TREBUIA SA LIVREZE APARATELE-2 BUC Replica Iphone4-pentru copiL/soacra sa se obisnuiasca cu telefoanele!! […]”

Ahahahahaha! SĂ SE OBIŞNUIASCĂ CU ORIGINALUL! Phahaha! Şi cu GRIJA pentru el! Ăsta-mi aminteşte de vecinii mei care îşi luau Dacii la începutul anilor 2000 şi le lăsau husele alea transparente de plastic cu care veneau, ambalajul, carevasăzică, ca să nu murdărească tapiţeria. Şi ce, după ce se obişnuiesc fetele cu copia credeţi că gata, pot avea mult doritul original? Neeeah, sunt femei, nu se merită să le dai aşa telefon pe mână, următorul telefon va fi O COPIE MAI BUNĂ de iPhone. Sau o copie de iPhone mai de ultimă generaţie. Chiar, vă daţi seama că biata fată cea mare şi soacra n-au meritat nici măcar o copie după penultimul model?

Altfel, vă daţi seama cât de fericite sunt băncile? Câţi români s-or fi înscris la credite pentru iPhone 5?

11 thoughts on “Premiul pentru cel mai amuzant comentariu de anul ăsta

  1. Serios: e o prostie alergatul dupa ” ultimul model” ca moda, exceptand persoanele care folosesc efectiv facilitatile oferite!

   @cei care vor sa para ca se gandesc la un singur lucru:
   cool It down!

   1. E pula! Alergam toti doar ca unii prefera sa o faca pe interesantii si alearga dupa chestii mai “intelectuale”.

    Si oricum doar ce vrem sa facem e sa futem!

 1. saracu mantzy, de cind nu mai ie nicio demonstratie, ceva cu papioane sau macar cu catete si impotenuze, nu mai are nici o inspiratie, scrie si el ceva, acolo, pt. fraieri, io cred ca baiatu e un animal politic, poate ca ar trebui folosit la alegeri.

 2. Romanii oricum traiesc o copie de viata (nici macar o copie dupa versiunea de viata 2012). Asa ca nu ma mira firul logic. Si, da, e amuzant…

 3. Da like sau share daca esti adult, responsabil cu o familie si indignat de lipsa de caracter moral a unora care vînd produse contrafacute pe internet

 4. Spune drept domu’ ziarist, te dai in barci cu Alexandra ? Nu de alta dar tocmai le-ai transformat in genii literare pe Marghioala si Lorena.

Leave a Reply

Your email address will not be published.