Al doilea vis: Băsescu asasinat

Al doilea vis: Băsescu asasinat

Sper să nu mă înhațe serviciile așa, preventiv, dar tocmai am visat și că Băsescu va fi asasinat. A fost un vis scurt: Băsescu vorbind într-o piață, ziua în amiaza mare, pe soare puternic (chelia rezista). Vedeam declarația la televizor, când deodată ecranul se luminează de o explozie (e cam ciudat să se lumineze ecranul, știu, dar așa era în vis, ce vreți). Când lucrurile revin la normal, nici țipenie în fața camerelor, doar niște chestii (nu vi le descriu, poate mâncați, pe jos) și tăcere. Și-atunci apare unu cu barbă (nu mi-am dat seama cine era, din păcate, nu vă pot ajuta aici) care începe să urle niște d-astea de Antena 3, de unde deduc eu că-și revendica bomba sau ceva. Culmea e că acum nu mai pot dormi pentru că îmi țiuie urechile (de la explozie?). Pe bune.

Că tot veni vorba, atât de hotărâți par ăștia de data asta să scape de ”Satana” (chiar am văzut mulți pe la Antene în ultima vreme care-l numesc așa sincer și se vede că cred asta, nu-s figuri de stil), încât la noi în redacție s-a făcut acum câteva săptămâni un pariu: va fi asasinat Băsescu anul ăsta sau nu? Cota la asasinat a fost stabilită la 1o (10 beri dacă se întâmplă pentru cel care a zis că așa va fi, doar una pentru cel care a zis că nu), în caz că vrea vreo casă de pariuri să preia evenimentul.

9 thoughts on “Al doilea vis: Băsescu asasinat

  1. Ehh, nu fac latrinistii asa ceva. Ar fi calea clara spre sanctificarea lui si cum la ortodocsi procesul e mult mai rapid, iti dai seama cum ar fi pentru Crizel sa se inchine la sfantul Basescu in fiecare dupa-masa, cand se trezeste?!

  2. Pun pariu cu @Alexandra ca al treilea vis va fi cum ca in in visul doi in locul lui Basescu, in piata era M Badea si striga “demisia”. Asta ca sa nu te mai inhate serviciile.

Leave a Reply

Your email address will not be published.