USL-isme de weekend

USL-isme de weekend

M-a amuzat foarte tare o declarație a lui Titus Corlățean care a tot rulat ieri pe crawl-uri și-n titluri de presă, dar nimeni nu i-a sesizat stupizenia: ”România nu este un jucător de mâna a doua, ci un actor de respectat”. Deși și unii și ceilalți joacă, aș prefera, vă mărturisesc, să fiu un jucător slab decât un actor bun. Măcar și pentru faptul că jucătorii au mingea și pot, teoretic, să influențeze scorul final.

De altfel, nu văd de ce-aș relua aici toate cretinismele rostite de USL-iști, în special în ultima perioadă. Cred că-i urăsc atât de tare pentru că m-au transformat din antibăsist convins într-un antiuselist acuzat de diverși potlogari de băsism. Culmea e că, deși mulți pretind că nu observă, înșiși useliști sunt cei mai mari băsiști. Altfel cum ați putea explica imaginea de personalitate atotputernică, extrem de influentă și ubicuă pe care chiar ei i-au creat-o președintelui? Băsescu e un dictator care are la picioare NATO și UE, ziceți? Perfect, păi sper să candideze și-a treia oară, că eu p-ăsta îl votez. Sper că Crin Antonescu e fericit acum!

12 thoughts on “USL-isme de weekend

  1. Nici macar nu merita efortul de a sta sa definim si sa comparam conditiile-a jucatorului si a actorului…Pentru o tampenie?!

  2. Muhaielele lui Ponta sint basiste fiindca fac exact aceleasi miscari pe care le-a facut Basescu. Acum il bat pe suspendatu’ cu pula in cap dupa aceleasi metode brevetate de El Capitano: majoritate facuta la misto cu traseisti si reevaluati, tot felul de cacati slugarnici dupa modelul Emil Boc clonat care au fost pusi in functii si posturi cheie, opozitia sa suga pula, furam la vot ca sintem jmekeri, dam legi/ordonante si le interpretam cum vrea pula noastra, nu e cvorum fiindca facem boicot si Bese mai da o tura prin curte, etc. Ce te faci tu ca nu intelegi e ca nici pontacii nici baseii n-au sa faca nimic altceva decit sa-si imparta banii intre ei in timp ce tu ai sa platesti ce se fura. Pula FMI a fost potrivita la curu’ romanului cu mina lui Bese si a Bocului, in curind o sa fie prima opinteala ca sa scoata banii pentru rata. Sa-mi spui atunci cit il iubesti pe nen-tu Basescu!

    1. 100% corect
      Cu mentiunea ca sunt absolut la fel de distrusi si cei din usl si cei din pdl, cei care incearca sa-i faca pe usl sau pdl sa para “putin mai buni” primesc molozul de la una din parti.

  3. coae, citesc ca Buscu si cu Dinescu si-au luat jucaria de la Patriciu. Stii cumva ce inseamna asta, are si Dorulet in sfarsit hidrantul lui sau il foloseste pe al lui Mirciulica?

Leave a Reply

Your email address will not be published.