”Fuie Mirțulescu!” (de Adriana Mitran)

”Fuie Mirțulescu!” (de Adriana Mitran)

Guie Migi! Ahahaha! Ce amuzant! V-ați prins? Voiam să spunem Muie Gigi, de fapt, dar am inversat primele litere, o dată pentru că suntem niște virgine care roșesc și când se șterg la cur, darămite când zic cuvinte cu M, și-apoi pentru că mai suntem și nemaipomenit de haioși.

Cine-a făcut nongluma asta primul? Vreun stelist mergător la meciuri, probabil. Imediat, antihazurile fane Times New Roman de pe Facebook au preluat-o ca pe un mare spirit. Și-au transformat-o, recent, în Puie Monta! Uuuaaahahahahaha! Bă, ești nebun?! Hai că aia cu Guie Migi era bună, dar asta cu Puie Monta e genială, frateee! Cum de s-au gândit s-o facă A DOUA OARĂ, doar că cu alt personaj?! Mamă, de ce nu ne-o fi trecut nouă prin cap s-o adaptăm la politică? Of!

Cam glume de nivelul ăsta face dreapta intelectuală românească, vorba unei fete de pe la Blogary.

În acest timp, o altă glumă despre muie zguduia online-ul autohton. O fată de care ieri am auzit prima oară pe nume Adriana Mitran i-ar fi zis așa fostului ei iubit, semifotbalistul Firțulescu: ”Vreau să ți-o sug până-ți rămân adidașii mici!”. Băi, am râs. Nu știu dacă-i furată de undeva, dacă-i o poantă veche a golanilor de prin Vâlcea sau dacă nu cumva nici n-a făcut-o fătuca, de fapt. Dar vorba aia: muista neprinsă, negustoare cinstită. Până una-alta, Adriana Mitran, faimoasă pentru relația de prietenie cu mai celebra (?!) Mădălina Pamfile (cunoscută la rândul ei ca fostă colegă a Danielei Crudu, cunoscută ea însăși ca prestatoare de muie la Leo de la Strehaia), a dat o glumă mai bună despre sex oral decât au fost în stare să dea toți intelectualii care vor să combată USL-ul prin umor și rafinament.

Dragă Adriana, dacă citești asta, vreau să-ți mărturisesc că te apreciez sincer. Asta una. Și-a doua: am și eu niște adidași care îmi plac foarte mult, dar nu i-am purtat niciodată, pentru că i-am luat, ca boul, cu un număr mai mari. Deci eu n-aș vrea să-mi rămână adidașii mici, dar ai putea, cumva, dacă ești drăguță, să-i faci să-mi vină bine? Am pierdut bonul, la magazin nu vor să mi-i mai schimbe. Mulțumesc anticipat! Auie Mdriana!

16 thoughts on “”Fuie Mirțulescu!” (de Adriana Mitran)

  1. bai,papleaca,aia cu guie migi era facuta pentru a se putea intra pe stadion cu niste tricouri inscriptionate!in rest,n-am adidasi mai mari da’ o muie tot i-as da adrianei!hai,si pamfileascai!

  2. Tot nu e bine. Dacă suge aşa energic, se stafideşte fotbalistul ăla şi-i vin şi mai mari adidaşii. Ar trebui să sufle, cumva.

  3. Sa punem mina de la mina si sa i-o trimitem lui Antonescu. Sa faca o treaba asa buna, cit sa nu-l mai vedem. Sonorul il putem da pe mute.

  4. Andrei, dar asta nu era prietenul tau?
    “http://www.vice.com/ro/read/ghid-de-fapte-bune-cum-furi-fara-sa-furi-ca-victor-ponta”

  5. bă, aștia postaci cu politica, voi sunteți idioți? ce legătură are articolu ăsta cu ponta sau antonescu?voi nici laba n-o puteți face în liniște fără grija politicii? înteleg ca vi se dictează când să mergeți și când nu la vot da laba se face in particular, boilor.

  6. sau ar putea face cariera in retail,ar avea si un slogan “de la noi plecati mereu cu marimea potrivita”

Leave a Reply

Your email address will not be published.