Prietenii mei ar merita să moară, dar…

Prietenii mei ar merita să moară, dar…

Prietenii mei se uită la Antena 3. Prietenii mei au fost la vot. Prietenii mei nu citesc. Prietenii mei vor să moară toți țiganii. Știu că-i în neregulă să fie toți, dar opinează candid că, dacă trebuie să moară și câțiva dintre ăia buni doar ca să dispară majoritatea care nu le place lor, atunci așa să fie. Prietenii mei probabil nu citesc acest text și e posibil să nu știe că am blog sau că scriu la o revistă. Prietenii mei mă cred, probabil, nebun. Mă îndoiesc că prietenii mei și-au pus, vreodată, vreo mare întrebare. Cum ar fi de unde venim, cine suntem sau dacă Stephen Hawking își controlează mușchiul care trage pârțuri.

Sigur că ar trebui să vreau să-i omor pentru toate astea. Sigur că mi-e greu să stau cu ei la masă și să ascult toate imbecilitățile astea pe care am învățat să nici nu le mai combat (doar îi ascult zâmbind și privind în pământ, cu o bere sub nas). Dar nu-i omor, îi bag în seamă, și-i mai numesc și prietenii mei. Nu toți prietenii mei sunt așa, dar și ei fac parte din grup. Îi accept pentru că-s tolerant. Ăsta e secretul, ăsta e cuvântul. Nu le port pică pentru că sunt niște cretini fără viziune și ignoranți fără viitor. Îi iubesc, în felul meu tăcut cu care țin bereaa atunci când ei mai explică pe cine ar omorî. Hei, bine măcar că nu-s țigani!

31 thoughts on “Prietenii mei ar merita să moară, dar…

 1. Prietenul nostru e un basinos cult care crede ca stie secretul universului. Cica a citit mult la viata lui si isi pune intrebari filozofice tot timpul. Dar il toleram ca deh, e prietenul nostru. Si il chemam la bere tot timpul.

  Plus e bronzat si pitic si cu putza mica. Dar hei, macar nu e gay.

 2. Da’ de ce vrei sa moara prietenii tai? Ce, sunt tigani? Altfel, nu inteleg… Eu i-as face sapun si pe tigani si pe aurolaci. Sa vedem dup-aia, ma mai ameninta pe strada? aaa??? sa vedem!cine-i mai smecher?!?! cine?!?!? AHAHAHA. eee, glumesc si eu :-I

 3. Ei hai nu fii radical!Nu ne dorim sa moara tiganii…ne dorim sa dispara cumva!Si te lasam sa crezi ca in continuare ca esti un mic demiurg asa, in felul tau tacut, cand tii berea si zambesti ascultind pe cine am mai ucide noi! Stii expresia aia “Culpa in omittendo”? Nefiind ignorant ca noi cred ca o stii. Denumeste situatia de a poza in tolerant cand defapt dormi pe tine …tacut….zambind …cu o bere sub nas….fara sa ne porti pica…

   1. Stimabile,am strecurat si conjunctia “ca” aiurea pe acolo! Esti formidabil in a te apara pe spatele unui interlocutor!Atata spirit de observatie am intilnit doar la politistul rutier care mi-a dat amenda pentru ca aveam numarul prafuit pe spate!
    Bravo!Imi place ca te-ai zbatut sa nu ramai fara replica si ai ignorat total mesajul!

   2. ca să nu mai vorbim de enervantul obicei al semidocţilor de a înlocui virgulele cu puncte de suspensie. trei, maxim şasă.

 4. Prietenii mei sunt la fel. Nu si-au pus in viata lor vreo intrebare “importanta”. De fapt ei chiar sunt mandri de lipsa lor de orizonturi. Le pasa doar de somon, miere si de a-si scarpina cururile de scoarta copacilor. Uneori imi vine sa le trag un laboi peste bot dar…hopa tocmai mi-am dat seama ca sunt un urs. Cum pula mea pot sa bat la taste? De fapt ce dracu cauta laptopul asta in barlogul meu?

  1. Cum sa moara oricum? Trebuie sa moara in chinuri, sa sufere asa cum sufera si autorul de fiecare data cand e tarat la bere si pus sa asculte ineptii si sa tolereze prosti.

 5. Nu e un lux sa-ti permiti sa ignori, e ceva ce ti se cuvine.. pentru ca esti la tine pe blog!Si da …o sa revin dupa ce termin clasa a opta! Am o slabiciune pentru clasa, chiar! Apreciez un interlocutor cu clasa si ma bucur daca gasesc unul dar nu e cazul de fatza!O sa revin cand n-o sa mai replici de-astea de functionara lesbiana truditoare la CFR Marfa!
  Respectele mele!

 6. important e sa nu-ti confunzi prietenii cu sefii. sefii te dau afara daca te duci la vot, sau, mai rau, te desconsidera.

  1. Pana la bere femeie! Berea e raison d’etre pt multi pe aici! Eu nu ma bag peste pantofii si posetele voastre, asa ca beati COCKtailul linistita.

 7. Io zic ca solipsimele astea de dizeuza sunt bune, dar ai gresit emisiunea.
  Adica o ardem condescendent, asa, gen “Posta redactiei”, gen “cois, eu joc la seniori”, da’ cand vine vorba de discurs, ne luam de ortografie… Hmm, cam bashitel pentru cineva care crede despre el ca are discurs ( a se citi “are sange-n veioza”)!

  Si sa zicem c-ai fi tu cel mai cetit (desi, obvioasa treaba, nu esti). Daca o tii pentru tine si te complaci asa vexat, esti penible (se citeste cum se scrie).

Leave a Reply

Your email address will not be published.