Nu toată lumea care merge la Vântu sfârșește prost

Nu toată lumea care merge la Vântu sfârșește prost

…sau cum ar fi putut ajunge Nicușor Dan primar

Dintre poveștile auzite în fosta redacție cel mai mult mi-a plăcut una relatată de-un om care i-a făcut, la un moment dat, o vizită lui Vântu.  Nu Geoană, altcineva. Și, în timp ce omul ăsta aștepta docil pe-o canapea să răsară (pe atunci) gloriosul și foarte spiritualul mogul, cine credeți că trece grăbit pe hol, îmbrăcată doar într-un halat al gazdei, înspre baie? Primarul Craiovei, mânca-ț-aș! Mă rog, pe atunci nu era primar al Craiovei, ci o biată membră de partid cu gura-i mare conturată de niște buze destul de reușite. Dar la câțiva ani, iată, ajunge primar într-un oraș de referință pentru nord-estul județului Dolj.

În 2009, Mircea Geoană a fost văzut la Vântu și nu a mai ieșit președinte. Cam în aceeași perioadă, Lia Olguța a fost văzută tot la Vântu și a ieșit primar. Ce să înțelegem din asta? Că Geoană s-a lăsat mai greu sau poate chiar n-a vrut deloc? Sau poate că asta ar fi trebuit să facă și Nicușor Dan, în loc să stea la lăbărit pe Facebook?

10 thoughts on “Nu toată lumea care merge la Vântu sfârșește prost

  1. Sa-ti fie rusine, Mantog, pentru ca dezvalui din ceea ce-ti mai povesteam eu in perioada in care mai ciuguleai firimituri de la masa noastra, a academicienilor de la Catavencu, care si noi mai ciuguleam firimiuri de la masa mogulilor!

  2. ești mârlan, băiete. eram decât la o prezentare de oale zeppter cu doamna vântu și niște prietene iar scenariul era prevăzut ca o petrecere în halate de baie. sandvișeam doar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.