Un film senzațional

Un film senzațional

Uitați de filmele artistice și de Lion King. The Last Lions va fi cel mai frumos film pe care-l veți fi văzut în ultimele luni. Poate chiar ani, depinde la ce rahaturi vă uitați voi de obicei. Dincolo de filmările care, văzute în HD, bat la cur Avatar, povestea (reală) e atât de bună încât eu n-aș fi putut s-o scriu vreodată. Filmul cu lei povestit de Jeremy Irons face filmul cu pinguini povestit de Morgan Freeman să pară un fel de bășină de Nicolaescu. Dacă nu l-ați văzut, furați-l urgent de undeva. Dar nu vă uitați cu prietenele sau cu mamele, că n-or să mai fie bune de nimic zile întregi. Realitatea e mult mai greu de suportat decât cele mai tragice ficțiuni. De fapt, la sfârșitul lui vă veți întreba de ce mai are lumea nevoie de ficțiune.

Aveți aici prima jumătate:

22 thoughts on “Un film senzațional

 1. 1. e cu bataie?
  2. (pe bune) moare vreunul din personajele principale?
  3. nu parca-ti vine sa-i iei lui Charlie o pisica?

 2. sa-mi bag pula,coaie,l-am vazut azi dimineata pe ngwild!n-aveam somn si din intimplare butonam pe posturile cu animale!a fost pe la 5-6 am,e bestial!cum a pierdut teritoriul leoaica,un pui in apa,cum l-a facut pe prostul familiei,ala mic si rapciugos,sa creasca……..!chiar e fantastic documentarul!

 3. Mdeah! Din prezentarea lui Mantog nu mai lipseseste decat sloganul ala idiot de pe animal planet: “animalele sunt mai bune decat oamenii”.

 4. Bai Mantzy,in articolul “Epoca de piata” din ultimul numar din KMKZ scrii la un moment dat “animale preistorice incerte(paremi-se ca eroul principal e un lenes-cum adica lenes!?!?)”.Intrebarea cititorului este – a)Te mirai ca lenesul e un animal preistoric sau,plm,b)n-ai auzit pur-si-simplu niciodata de lenes.Daca e b) , uite aici http://dli.ro/mamiferul-lenesul.html ,are si poze.In rest iti dau dreptate la tot ce scrii…

  1. Am auzit de lenes dar a) acum m-am prins ca ala trebuie sa fie lenes si b) da, chiar daca e animal preistoric, ma-ntreb ce relevanta are, adica cum sa alegi un lenes sa fie personaj principal? Macar in romana suna misto.

 5. Am amanat filmul asta vreo 3-4 luni, in seara asta mi-am facut timp si m-am uitat la el chiar cu prietena, care e oarecum pragmatica si n-a ramas distrusa, in ceea ce priveste “actiunea” n-am vazut in 26 de ani ceva mai grozav, ultimele 15 minute sunt mai mult decat extraordinare…

Leave a Reply

Your email address will not be published.