Azi mă văd cu Bendeac

Azi mă văd cu Bendeac

Îi iau un interviu. El a caracterizat acest demers jurnalistic elementar într-un mod extrem de gay, cum îi e obiceiul, ca pe ”un act de curaj din partea amândurora”. Mă rog, mie nu-mi trebuie cine știe ce curaj, că mergem într-un loc public, deci nu se poate năpusti asupra mea cu voracitate. Obiectivul? El vrea să-mi demonstreze că nu e gay și că e un tip foarte rafinat și care face poante de cîcat pentru că a ales asta, nu pentru că n-ar ști altele, iar eu vreau să fac niște trafic pe net cu cretinoizii care i-s fani. Îl voi întreba și de ăia, sigur, stați pe-aci, intuiesc că-i o frustrare de-a lui (am văzut că încearcă timid să ridice un pic nivelul în ultima vreme, deci deduc că până și el s-a săturat de ”sunte-ți cel mai bun domnu miHai!”).  Și de gheism îl întreb. Și de cum crede că va fi prima dată cu o femeie. Și cum convinge toate gagicile alea mișto să se pozeze cu el pe Facebook. Dar pân-acum doar la astea m-am gândit. Dacă mai aveți voi idei, înșirați-le mai jos.

30 thoughts on “Azi mă văd cu Bendeac

  1. bravo andreie țineo tot așa.
    ps. întreabăl când era mic dacă îi plăcea să-și bage animale mici în cur.

  2. Asa a-nceput si povestea cu Lorena, cu o intilnire. Parca vad ca om afla peste vreo saptamina cum i-a luat-o Bendeac in gura lui Mantzy sub nu-s ce pod.

  3. daca i se pune pata pe tine ( spre finalul interviului), si iti da un avans sa poti fugi (asa de dragul jocului), pana la cat o sa numere ?

  4. Esti prost. Bendeac e talentat. Ca nu si-a pus talentul in slujba celor mai calitative productii, e o alta problema. Dar omul e talent pur. Mai treci si tu pe la teatru. Si pe la baie, ca prea te caci pe tine.

    1. Cred ca intreaba din acelasi motiv pentru care te-am intrebat si eu. Eu te-am intrebat pt ca am gasit din intamplare, niste articole in care se prezenta cum puscariasu’ asta il punea pe tatal tau sef pe la carbuni acolo( ca nu stiu exact domeniu de activitate al firmei), si .ma rog , tot felu de alte increngaturi pe acolo. De aceea mi-am schimbat parerea despre tine , si ceea ce scrii pe aici.

    1. L-am intrebat. A zis ca Basescu e ca Froch si Antonescu ca Bute. Si ca e genial, indiferent ca e geniu al binelui sau al raului. Citesti in Kamikaze.

Leave a Reply

Your email address will not be published.