Încă o dovadă că femeile sunt niște creaturi fabuloase

Încă o dovadă că femeile sunt niște creaturi fabuloase

După ce o fată mi-a folosit baia, în chiuvetă a apărut o pată crem-maronie de mărimea unui bob de fasole. Am pus jetul de apă pe ea, nimic. Am pus jetul de pipi pe ea, nimic. Am pus jetul de scuipat cu apă de gură după clătitul dinților pe ea, nimic. Așa că am îndrăznit. Am împuns-o cu degetul arătător și am frecat, sub jet de apă. Imediat, pata s-a făcut cât un sâmbure de prună. În plus, pe buricul degetului mi-a apărut o pată identică cu cea din chiuvetă. Ce-o fi această substanță extraterestră? m-am întrebat, frecând din nou, mai insistent, cu degetul. Sâmburele de prună a continuat să se mărească până s-a transformat în această spoială difuză de mărimea unei palme mici.

Disperat, am frecat până substanța aceea ciudată s-a întins pe toată chiuveta. Am continuat să frec frenetic și s-a întins pe marginea căzii, apoi pe gresia din baie. Leoarcă de transpirație, am lustruit până mi-am revăruit pereții în culoarea aceea ciudată. Și, pe lângă pereți, canapelele, aparatele electrocasnice, cearșafurile, mobila. Mă rog. În paragraful ăsta am exagerat. De fapt, a rămas, într-adevăr, pata aia din poză în chiuvetă.

Speriat, am fugit din baie și mi-am făcut în următoarele două zile nevoile la vecini. Și duș cu șervețele umede, ca Denzel Washington după războiul atomic.

Apoi a venit altă fată. Cu glas tremurând i-am zis de substanța periculoasă care mi-a invadat chiuveta după ce baia mi-a fost folosită de o surată de-a ei, femeie. A vrut să vadă pata. I-am arătat ușa de la baie speriat, explicându-i că eu nu intru acolo, de teamă ca pata să nu cumva să se fi făcut suficient de mare încât să mă atace. Și-a dat ochii peste cap și a intrat în baie. M-a strigat și pe mine. Am venit după ce m-a asigurat de cinci ori că nu există nici un pericol.

– E fond de ten, zice.
Mă uit la ea cu ochi îngroziți, neînțelegând prea bine. Îndrăznesc:
– Și… ce-o să se întâmple? Trebuie să mă mut?
– Nu, dă-i cu puțin Cif pe el.
– Și de unde iau eu Cif din ăsta, ce crezi că-i aici, NASA?!

Atunci fata 2 caută sub chiuvetă și scoate o sticlă ciudată și galbenă pe care, minune!, scrie citeț ”Cif”. Întoarce sticla cu fundul în sus și din ea iese o substanță albă pe care o împrăștie peste pată, apoi freacă cu o perie scoasă de asemenea de sub chiuvetă. Pata dispare. Izbucnesc într-un râs isteric, ușurat.

– Ah, cât de aproape am fost!

Și-mi șterg broboanele de sudoare de pe frunte.

Și așa m-am prins. Bărbații se cred tari că umblă cu mercur, uraniu, acid și alte prostii din astea. O fac cu frică, folosindu-se de costume și recipiente speciale, încasează bani mulți pentru asta, bașca sporuri, iar rudele și realizatorii de emisiuni de pe Discovery îi tratează ca pe eroi. În tot acest timp, femeile umblă neînfricate cu fond de ten în geantă. Și cu forfecuțe!!

 

24 thoughts on “Încă o dovadă că femeile sunt niște creaturi fabuloase

 1. Mi-am inceput saptamana razand de un lache flausat, de un necunoscator de muzica usoara de calitate si de un cunoscator de muzica usoara de calitate. Merci, ostap.

 2. O fi fost Veta aia de i-a stricat chiuveta si lu` prostu` de Banica Elvis. Eu nu mi-am inceput saptamana.

 3. a pus-o tac’tu: Ionel Manțog, fost secretar de stat și director în cadrul SNLO și Complexul Energetic (CE) Turceni, a fost condamnat, astăzi, de Înalta Curte de Casație și Justiție, la cinci ani de închisoare cu executare

   1. asa am crezut intotdeauna, ca mantog ala e tac’su lu astalant. au cearcanele la fel, mecla aia trista, de pudel batut.

 4. Ba sando, daddy e mai sus, inca umbla liber, nu vezi? Ala e unchiso, cu accidentu.
  Tocmai il dezasambleaza astia pe antene, da cum voi nu va uitati la televiziunile varanului n-aveti de unde sa stiti.

  Acu Mantoage, ce sa zic… te duci si tu la el cu chiftele, poate trece si pe numele tau vreo ceva acolo….

  In caz ca cine stie, te salta si pe tine, sa stii ca mie imi placea cum scrii. Nu te injuram cu rautate sa stii, doar asa, de placere.

 5. vrei o reteta de chiftelute? Ca sa ai ce duce unchiesului, la Doftana, nu se face sa mergi doar cu un ziar de cacat

 6. Fabulosul poate parea total neinterensant pentru cineva, conteaza cine priveste si cum priveste, nu pentru toata lumea aspectul general al femei este fabulor.
  Poate unora le plac baitoasele…

Leave a Reply

Your email address will not be published.