Am și poză, dar nu vreau să vă stric pofta de mâncare

Am și poză, dar nu vreau să vă stric pofta de mâncare

Mda. Deci mănânc cea mai nașpa chestie din lume, pentru că sunt beat. Parte a farmecului alcoolului este că te poți lăuda, după ce l-ai consumat, că ai făcut o grămadă de chestii oribile de care treaz fiind ai fugi ca dracul de butonul telecomenzii pe care e Trinitas. Iar eu mă laud acum (doar) că mănânc ceva îngrozitor. Niște cartofi prinși de-o tavă și amestecați cu ou (întreg, ochi, gen) și brânză și niște pui crud căruia nu reușesc să-i sfârtec pielița cu dinții. Da’ pe de altă parte sunt gătite de o fată drăguță și bine intenționată, așa că nu mă pot supăra prea tare, că face niște paste decente. Data viitoare cred că o s-o las să folosească google-ul înainte s-o apuce inventivitatea în bucătărie. Iar dacă vomit e de la alcool, desigur.

Și da, m-am pișat pe fereastră (afară, nu pe geam). Cine sunteți voi să mă judecați, ă?

10 thoughts on “Am și poză, dar nu vreau să vă stric pofta de mâncare

  1. Te-ai trezit betivule? Iti amintesti ce-ai facut aseara? Te pishai pe geam si toti vecinii se uitau la tine ce pula mica ai.
    Si fata aia a plecat suparata ca i-ai borat pe tzatze.

  2. Mă, dacă nu era mâncarea bună, i-o dădeai lu Cearli. Sau e atât de proastă încât a întors coada și te-ai dat tu la ea?

  3. Pisa-te si tu in ghivecele cu flori sau in chiuveta, ca e mai cu stil. Ai grija sa nu te caci ca bulgarii in bideu, ca strici impresia de baiat educat.

  4. Mantzy, pentru ca te vad treaz, desi te dai de beat ca soricelul care a mincat o boaba de strugure si pe urma urla unde-i mitza ca s-o fut, deci pentru ce te vad treaz, poti sa-mi spui si mine ce dracu se intimpla cu blogul lui Cucui? Stiu ca-l pretuiesti, poate-i spui, ii faci un semn, ceva!

Leave a Reply

Your email address will not be published.