Cele mai nepublicabile glume despre tentativa de suicid a lui Adrian Năstase

Cele mai nepublicabile glume despre tentativa de suicid a lui Adrian Năstase

Aceste glume s-au dat sau nu s-au dat (pentru că unele erau prea groase pentru numeroșii cretini care populează Facebook-uk) pe wall-ul Revistei Kamikaze azi-noapte, în timp ce B1TV își freca palmele și Antena 3 jelea  (penibili ca de obicei) în legătură cu presupusa tentativă de sinucidere a lui Năstase. Le reiau aici, pentru posteritate (haha, am zis posteritate într-un text despre Năstase!):

Ce pervers și Năstase! A vrut să-și facă mai multe găuri pentru când intră la pușcărie.

Tendențioase și televiziunile astea useliste! Păi săracu Băsescu se împușcă în fiecare seară la Cireșica și nu plânge nimeni.

Din fericire pentru toată lumea, Adrian Năstase pare să fie un vânător foarte prost.

Mircea Badea: ”Dacă aș vrea să-mi înscenez sinuciderea m-aș împușca în gât, nu în picior”. Serios, băi, Badea? Dar n-ar trebui totuși să găseti un loc mai sensibil în care să te împuști, dacă chiar vrei s-o înscenezi fără să râdă lumea de tine? Împușcă-te măcar în șpagat.

N-am văzut nici un pic de sânge, deși Năstase cică are trei plăgi. Tot mai gravă e starea lui Ponta, care are un singur plagiat, dar bun.

(puțin după miezul nopții) Crin Antonescu a intrat în direct pe Realitatea și a salutat cu ”Bună dimineața”. Mai e nevoie să dăm noi vreo glumă?

Ce șmecheri! Au chemat amblanța ca să-l coasă de-acasă pe Năstase.

Imediat cum i s-a făcut rău lui Adrian Năstase, echipajul de pe ambulanță s-a repezit să-i facă respirație cur la cur.

Medicii lucrează la plaga lui Năstase. De două ore muncesc la ea și tot nu seamănă a împușcătură.

Cică Năstase va fi operat de doctorul care a făcut prima operație de schimbare de sex din România, deci până la urmă va fi bine.

Azi urmează procesul lu Vîntu. E de așteptat ca SOV să se împuște și el în colul uterin.

Adrian Năstase a încercat să-și ia zilele. „N-ar fi fost mare pierdere, a comentat Crin Antonescu, zilele oricum sunt pentru dormit”.

Năstase, la internare: ”Un fleac. M-am curuit.”

Când ești vedetă și te împuști în gât, medicii te pansează cu fular Burberry. Și nu-ți curge sânge, sângele e pentru plebe.

15 thoughts on “Cele mai nepublicabile glume despre tentativa de suicid a lui Adrian Năstase

 1. Nu oricine rezista la un deepthroat de cal.9 mm dat de domnii Smith si Wesson. Mariana Cur-de-Fier a murit falita si saraca, Nastase Git-de-Fier n-a murit si e bogat, deci muia e net superioara ca rata de supravietuire si ofera in plus satisfactii materiale.

 2. mda, sangele e pentru pulime, vorba proaspatului student.
  Si apropos, daca politaiul ala l-a impiedicat sa se sinucida se poate spune ca i-a salvat viata? M-a pufnit rasul cand am citit de dimineata titluri de genul “Nastase salvat de la moarte”.

 3. Ba, ce umilire publica! La fularul burberii mergea un TV Bang&Olufssen sau un tablou (ceva impresionisti englezi, Constable, Turner, aso), nu cacatu’ ala de televizor pa lampi care i l-au pus la cap, plus ca l-au trintit p-o musama portocalie. Rusine, ba, smurdule!

 4. 1. Pentru Nastase e ultima noapte in care isi permite sa doarma pe burta. (valabila aseara, inainte de impuscare)
  2. Lui Nastase i-a ramas ceva de la cina in gat. Acelasi lucru s-ar fi intamplat si maine seara, la Rahova…
  3. Astia de la Burberry fac si franghii? Ca sapun gaseste Nastase la discretie acolo unde merge.
  4. Smith&Wesson il acuza pe Nastase de calomnie si rea intentie. Celebrii producatori de armament sustin ca armele produse de ei nu dau gres niciodata.

 5. cica nu se vad urme de sange pe trupul fostului premier.
  niste mojici imbecili.
  camasa domniei sale era alba, iar pe ea se vede sangele, evident, de un albastru infinit.

 6. mai Adi mai nu stiai ca iepurii sunt prea destepti… daca bagi pistolul in gaura lui(no pun indended) el vine pe partea cealalta face un nod la teava si ti dai singur cu glontu n freza

Leave a Reply

Your email address will not be published.