Ce e scris pe hârtiile din cutiile cu prezervative (ipoteze)

Ce e scris pe hârtiile din cutiile cu prezervative (ipoteze)

Pe lângă faptul că se deschid greu, se rup ușor și sunt considerate incomode exact de către populațiile pe care noi le considerăm nu tocmai comode, prezervativele mai au o problemă: prospectul, sau cum se numește hârtia aia care vine în cutie laolaltă cu produsul. Mereu îmi propun ca, înainte de ceea ce cred (deci știu) că va fi o partidă de sex să fiu prevăzător și neamț: să-mi desfac cutia de prezervative, să arunc cuminte ambalajul, să las balonașele împrăștiate în locuri la îndemână prin casă și, până ajunge tipa, eventual să citesc și eu foile alea din interior care par prea stufoase pentru a nu ascunde nimic interesant. În orice alte condiții cine ar sta să citească eventualele contraindicații trecute pe cutiile de prezervative? Înainte să ți-l pui, cu fata (sau băiatul, mă rog, să nu fim răi) stând înfierbântată pe pat, tu să începi să citești și să-i spui ridicând a ”pauză” din deget: ”stai, pisi, să văd când expiră” sau ”oare spune aici și-n ce parte se rulează, să nu-l stric și pe ăsta?” sau ”stai să văd mai jos, poate-am mai câștigat un prezervativ de jumate la promoție”.

În orice caz, eu cred că foile respective conțin indicații de genul:

(și aici mă opresc pentru că-i 6 dimineața și nu mai am chef să scriu, mi-e somn, revin mai încolo)

7 thoughts on “Ce e scris pe hârtiile din cutiile cu prezervative (ipoteze)

  1. Bai, Mantoage, numai la pizda ti-e capul. Un pic de spirit civic nu ti-ar strica. De pizda, pardon, pilda, ai aflat de necazul lu’ copy-lotul Ponta? Despre asta ti-e tirsa sa te pronunti? De ce? Poporul vrea sa stie de ce-i ascunzi chestia asta in spatele prezervativului!

  2. Postul acesta nu-i scris de Manțicul, părereaa mea. El ar avea atîta imaginație să facă origami cu prospectul, cît timp fata-i desfundă țeava.

Leave a Reply

Your email address will not be published.