Granița subțire dintre sexul pe bani și filantropie

Granița subțire dintre sexul pe bani și filantropie

O să vă povestesc ceva extrem de urât, n-ar trebui s-o fac. Dar hei, tipa nu-mi citește blogul. Și chiar dacă l-ar citi prin absurd, oricum știe deja povestea, că doar i s-a întâmplat (și) ei. Întâmplarea nu e doar extrem de urâtă, ci și încărcată de ceea ce poate părea un misoginism feroce. Și aici aș fi judecat prea aspru. Dacă te porți urât cu proastele nu se cheamă că ești misogin, proștii în general merită tot ce li se întâmplă. Chiar dacă nu reiese clar din istorisire, puteți să mă credeți pe cuvânt că fata este foarte proast, ba chiar (în apărarea mea) genul de prost fudul. E drept, mai relevant în poveste e faptul că se descurca (și probabil încă se descurcă) foarte prost cu banii. Și aici din nou o să pic pe nisipuri mișcătoare. Voi părea lipsit de inimă, imoral, șantajist. Sărăcia chiar nu este un defect, nici ceva de care să faci mișto. Credeți-mă, mai degrabă aș face mișto de un handicapat decât de un sărac. Mai am până la 30 de ani, sunt încă comunist, nimeni n-ar trebui să fie sărac. Și-acum povestea:

Era noaptea și-aveam chef de-o… De un sex oral. Era prea noaptea ca să am chef de normal, că mi-era lene. Cam 3 A.M. Deschid messengerul și-o găsesc pe fata asta. Mai fusese la mine de trei-patru or. Are loc următoarea discuție (o citez din memorie):

Eu: Ce faci?
Ea: Muncesc.
Eu: Ah, mă gândeam că treci pe la mine.
Ea: Exclus, trebuie să termin astea.
Eu: Hm. Păi de ce trebuie să le termini?
Ea: Plm, mă plătesc ăia să le fac.
Eu: Cu cât te plătesc?
Ea: 5 lei pagina.
Eu: Și câte pagini ai?
Ea: 20.
Eu: Îți dau eu 200 de lei dacă vii la mine.

Aici a urmat o discuție pe care ambii o tratam ca pe o semiglumă, dar amândoi știam că era serioasă. Eu mă prefăceam în semiglumă că o tratez ca pe o curvă, ea se prefăcea în semiglumă că mă refuză. În cele din urmă a acceptat să lase baltă paginile și să vină la mine. Repet, o mai făcuse și înainte, fata era studentă la o facultate onorabilă, iar dățile anterioare totul se desfășurase normal, cu luat de-acasă, ieșit în oraș, secs, dus acasă, pupat la dat jos din mașină.

În fine, și se consumă actul. Trebuie subliniat că în ultimele părți ale discuției (cele care păruseră s-o convingă să vină) nu mai discutaserăm nimic despre bani. Tipa pretinsese că se lăsase convinsă de argumentele mele imbatabile și de pasiunea mai presus de logică pentru mine.

Da, ca să scurtez povestea, mi-a fost rușine să-i dau banii după.  M-am blocat, am zis că poate totuși am interpretat greșit și nu venise pentru asta, ci pentru că chiar o convinsesem. Dacă era așa, cum să iau portofelul și s-o plătesc? Aș fi jignit-o definitiv și iremediabil. N-am vrut să dau vreo țeapă, sunt și genul deloc zgârcit și genul corect, i-aș fi dat și 300 dac-aș fi știut cum. Dar n-am putut. Nu-mi dau seama dacă am fost misogin făcând asta sau dimpotrivă, am respectat femeia ca obiect (așa se zice, nu?). Ea sigur că nu s-a supărat sau cel puțin n-a arătat-o. Am dus-o acasă într-o tăcere jenantă.

Concluzia? E criză tot mai mare, iar eu mă simt și acum un măgar. Cine știe, poate tipa chiar citește asta. Dacă o face, să lase un comment anonim în care să-mi dea un cont pe care să-i trimit banii. Că chiar a fost mișto.

30 thoughts on “Granița subțire dintre sexul pe bani și filantropie

 1. Trebuia sa continuati cu semiglumele pana ajungeati semiparalizati; Lasand gluma la o parte daca vroia bani cred ca zicea ceva, o semigluma, o aluzie.

 2. Nu-mi vine sa semi cred ce semi citesc. Cum poti fi atat de semi porc? Semi plateste fata si aia e. O sa poti sa semi dormi noaptea. Asta e semi sfatul meu.

 3. nu ti-a iesit bine bucata asta. Deloc. Daca te-ai fi abtinut s-o faci proasta ( chiar daca e)poate prindea cineva mesajul: ca-i saracie mare, ca viata-i de rahat, ca tu chiar nu esti baiat rau, ci milos, corect ( haida :)etc. titlu promitea, continutul l-ai ratat. eu trecusem p’aici sa rad putin. it didn’t work.
  mai incearca.

 4. Trebuia sa-i bagi banii in geanta cand s-a dus la baie.
  Asa ramaneai tu cu constiinta impacata si ea cu demnitatea neatinsa.

   1. da’ ce pula mea facea la 5 lei pe pagina, ca pentru traducere e prea putin. la 5 lei eventual corectura, da’ cine plateste asa ceva?

 5. Si cu ce zici c-a venit le 3 noaptea tipa care lucreaza pe 5 lei/pagina? Cu metroul, cu taxiul, cu masina proprie ??
  Si in al doilea rand; ia, toata lumea sa-si dea numarul de cont, ca va vireaza al lui Mantog cate 300 de lei la toti !!

  1. a luat-o el, n-ai vazut ca se lauda ca a futut-o ca un gentleman cu automobil? desi s-ar putea ca ea sa fi pus juma’ de benzina, ca a fost chiar misto.

 6. ia-i un cadou de 1 mil jumate. o carte, un parfum, o ceva. asa nici nu o faci curva, nici nu o faci sa regrete. plus ca s-ar putea sa mai dai o muie.

 7. Mah, tu atragi proaste, e clar! Si nici macar nu fugi de ele, dimpotriva, te intalnesti cu ele si dupa ce iti dai seama ca-s proaste. Nu esti la prima experienta de genul asta :)) Si mai am convingerea ca o femeie desteapta nici nu ti-ar permite sa o atingi 🙂

 8. Asta imi aminteste de unu de la mine din sat. In fiecare zi citea tot ziarul sprijint de taraba. Niciodata nu-l cumpara.

  Plm mea mantzy. Comportamentul asta la nivel de individ ne duce lumea la colaps economic…

 9. Un om destept nu rade de un prost. Nu e vina lui ca asa a venit pe lume. Daca e fudul insa, se schimba treaba, dar nu mi-a parut fata asa. Si vad ca nici nu ti-a cerut bani, deci are si bun simt. :))

 10. Concluzia e că nu ai făcut sex pe bani și nici filantrop nu ești…sper măcar că după atâta timp ai făcut ceva în privința asta, altfel o să fie și chipul ei printre acelea care o să îți apară aievea înainte de moarte…asta e una din acele postări care îmi par spovedanii, inedite, ce e drept, sincere, dar cu martori reali.

Leave a Reply

Your email address will not be published.