Nu vă lăsați copiii să dea la Jurnalism!

Nu vă lăsați copiii să dea la Jurnalism!

Eram mult prea tânăr la cap când mi s-a năzărit că vreau să mă fac ziarist. Nu terminasem încă școala generală și, din Motrul sfârșitului de secol XX, profesia asta încă se vedea bine și onorabil. În fond, știam o grămadă de supereroi ziariști în viața reală. Băieții ăia care l-au dat jos pe Nixon, Superman, Ovidiu Ioanițoaia etc. Odată hotărârea luată, prin clasa a opta, nu m-am mai gândit la ea prea mult. M-am luat cu altele, am terminat a doișpea și m-am trezit cu singurele două opțiuni, după patru ani de neînvățat temeinic: continuu cu fotbalul și mă fac Mirel Rădoi sau dau la Jurnalism și scriu despre el?

Am dat la Jurnalism. Acum nu mai pare c-a fost alegerea corectă, dar asta e, dacă mi-a plăcut cartea… Am intrat printre primii când încă era la modă să dai la Jurnalism, drept dovadă că era examen cu vreo 7 pe loc. M-am bucurat, recunosc. Încă eram prost […]

continuarea editorialului aici

23 thoughts on “Nu vă lăsați copiii să dea la Jurnalism!

 1. bine mai..vrei sa ma faci sa cumpar ziarul? oricum il iau saptamanal, asa ca nu ma mai fute pe mine, ca cititor al blogului tau, cu schema asta..e si asa destul de fumata de catre gsp, pro, si altii..

 2. Pentru ca m-ai ademenit din click in click ca pe-un vraghioi la malai, si tot n-am reusit sa-ti citesc toata emanatia, ai s-ajungi sa te scarpini la chestiile alea pufoase, cu jurnalismu’ tau cu tot, Mantzelu’ taichii!

 3. nu va mai obositi, am citit eu articolul din kamikaze si va spun cum se termina: “articolul complet pe catavencii.ro”

  1. ba, o sa ma iei cu”la noi e diversitate aua aua, fiecare e liber sa aiba parerea lui” da´ mie nu poti sa´mi servesti ciorba facuta de toma, barbosu´si claudiu dupa ce au flegmat cucui&hancu in ea. nu te obosi cu un raspuns, esti prea pusti infatuat ca sa ajungi pina la mine.

     1. Cica Toma, Barbosu si Claudiu sunt bucatari, Cucui si Hancu sunt flegmatici si tu esti un pustan ospatar, infatuat si pitic, sau e el prea inalt.

 4. In sfarsit ti-a iesit un text mai de doamne ajuta,si nu pot sa-l citesc!!Si dupa toate belelele prin care-au trecut aia care si-au facut abon.online la voi,eu nici nu ma gandesc la asa ceva!De la chiosc nu am cum sa va cumpar pentru ca am parasit “the Carpathian Garden” pentru alte tarmuri!Deci….,cand plm mea il postezi integral pe kmkz???

  1. merg abonamentele online de ieri. Plus ca costa 5 lei unul pe trei luni, scartarule. Pentru 5 lei n-ai vrea sa-ti fac si-o muie cand iti trimit ziaru pe mail?

   1. Nu e vb de suma bai motrene!!!E vb de atitudinea cu care tratezi reclamatiile referitoare la abonamentele online.Pai in loc de scuze pentru probleme,tu sari repede cu gura ca-s putini bani???Pai cu figuri de astea nu ma mir ca nu va prea merg vanzarile!

    P.S.:La faza cu muia,aici m-ai fi convins de-un abonament, da’ esti mic ,urat si n-ai tate,asa ca….!!

 5. Daca am platit acum abonamentul cum fac sa accesez e-hartia asta de care zici? Sau abonamentul e valabil incepand cu urmatorul numar? Ca in panoul ala de wordpress la Arhiva Editii/Edia Online imi apare un sincer “Iti multumesc ca folosesti WordPress in Romana” si cam atat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.