O poveste de București. Adevărată

O poveste de București. Adevărată

Sînt un Porsche 911. Sînt negru și am ochii mari, ca o țigancă ce călărește 300 de cai în același timp. Îmi place să alerg și urăsc orașele, gropile și Loganurile. Îmi place vîntul în nări, soarele oglindindu-mi-se în tablă, șoseaua lipicioasă sub mine și labiile lipicioase pe scaunul meu drept. Și-mi mai place benzina bună. De aceea îmi urăsc proprietarul care vineri, 11 mai, ora 15:35, mi-a băgat benzină de 95 (!) în valoare de 50 de lei, la stația Rompetrol de pe șoseaua Virtuții. Am consumat 5 din cei 7,93 litri tîrîndu-mă cu 10 la oră prin traficul de pe Ștefan cel Mare, pînă la blocul urît de garsoniere din Colentina, unde stau de obicei parcat. Mă supraturează, cum îmi place mie, doar cînd e cu vreo pizdă în dreapta. În rest merge la consum și mă lasă la liber cînd se apropie de stopuri. Mă jur că, dacă mă trece pe GPL, mă arunc în fața unui tir, pe contrasens.

Sînt o pompă de benzină. Sufăr pentru că cred că oamenii mă urăsc. Mereu, cînd se dau jos din mașină și mă văd, se încruntă, se freacă la ochi, apoi iar se încruntă și înjură printre dinți. Sigur mă urăsc, altfel de ce văd tot mai puțini, în ultima vreme? Și ăia puțini abia dacă mă mai ating. Nu-mi mai apasă maneta cu hotărîrea bărbatului încrezător în portofelul lui care vrea să facă plinul, cum făceau odată. Acum abia o mîngîie toți cu arătătorul, ca niște poponari care cred că benzina e mai multă dacă picură, nu curge. Și, cînd sînt gata să ajungă la 30 sau la 50 de lei, se concentrează și degetul începe să le tremure pe trăgaci ca unor bețivi care joacă ruleta rusească cu șase gloanțe. Dacă depășesc suma rotundă, oftează cu amărăciune, intră în mașină, scot o monedă de 50 de bani dintr-un spațiu de depozitare și se îndreaptă spre casă gîrboviți. El n-a depășit. Cocalarul. A venit cu Porsche-le ăla frumos și m-am simțit mîndră la gîndul că o să-i dau cea mai bună marfă a mea, benzina de 99, aia pentru domni care-și permit să dea mai bine de 2 lei pe kilometrul parcurs cu mașina sport prin oraș. Dar el a băgat din aia de 95 de 50 de lei, nemernicul! Apoi mi-a scuturat furtunul secunde în șir, minute chiar, încercînd să scurgă și ultimii stropi. Mare mi-a fost mirarea că nu a început să-l apese meticulos de la bază înspre vîrf, cum faci cînd ți s-a terminat pasta de dinți și vrei, totuși, să mai scoți ceva din ea. Dragul meu Porsche, dacă mă citești să știi că-mi pare rău! Dragii mei oameni, și de voi îmi pare rău!

Sînt un cocalar. Tata a avut bani mai mulți, acum are bani mai puțini. Acu doi ani mi-a dat o sută și ceva de mii și-o garsonieră. Eu mi-am luat o mașină sport, o mașină limuzină, un SUV și restul i-am spart în cluburi. Înainte îmi permiteam să scot fetele și-n oraș, nu mă bazam doar pe mașină și pe gelul de păr. Acum mai scot cîte una, decît o plimb, și pe urmă, noaptea, cînd nu vede exact în ce cartier stau, o invit la mine la un episod din Top Gear. Fantezia mea maximă este s-o fut îmbrăcată în costumul lui Stig. N-am tot timpul bani să bag benzină, acu trăiesc iar ca la școală, din ce-mi mai dă tata de buzunar. Vineri am avut un milion. Mi-am luat țigări, mi-am luat două pachete de Love Plus, mi-am luat șaorma, cola la doi jumate și un gel nou. Tot restul l-am investit în benzină. Am băgat de 95 ca să țină mai mult. Nu bag de aia de 99, că mașina mea e din ’96, care-i mai aproape de 95 decît de 99, deci e mai bună pentru ea. Din păcate, am băgat-o degeaba. Fata de vineri n-a vrut să vină la mine. M-am dus acasă, am dat drumul la Top Gear, am băut juma de sticlă de cola și m-am masturbat în costumul lui Stig.

39 thoughts on “O poveste de București. Adevărată

 1. Aoleo, eo credeam ca esti doar un gheu complexat, dar se pare ca esti un gheu complex. Adevarul e ca si eu mi’am dorit sa fiu calut cand eram mica. Acuma decat imi doresc unul.

    1. Ideea erea ca de la cal n-are ce sa te intereseze pe tine in afar’ de pula. Si-o tii si mai usor in apartament. Deci mai da-te-n pula calului. (Vezi c-a pus Oprescu statuile la loc la universitate. Daca nu, la hipodrom la Ploiesti, herghelia Dor Marunt, vezi tu).

     1. Cata transparenta, domnule, daca nu’mi explicati glumita asta grosiera, nu as fi inteles in veci aluzia caznita si bunele intentii. Sa va explic si eu cum sa dati limbi in pizda? Sau va recomanda fiul un site de profil?

     1. Glumita era grosiera pentru d-na Blandiana, poate. Pentru stilu tau mi s-a parut chiar prea rafinata!

     2. Haideti mai bine sa nu avem aceasta conversatie. Nu de alta, da’ si io am niste pareri referitoare la stilu’ matale. Numa ca daca nu m’ai intrebat, ma simt sa le tin pentru mine.

     3. Cred ca sunteti mai penibili si decat comentacii de la Libertatea. Abtineti-va, cititi o carte, scrieti un blog, cacati-va intr-o forma frumoasa, faceti ceva util.

   1. Fălci de cal și cur de capră. Să fiți satisfăcuți sexual amândoi: o gură largă și un cur strâmt.

 2. 2007. ce vremuri taica. am vazut chiar si un hyundai tucson culoarea untului, X5 luat in leasing cu 3000 avans..pe vremea aia avea toata lumea casco,acum daca te loveste unul te gandesti daca o avea RCA,nu mai zic daca o fi bulgarete dracu te-a luat

 3. Bre, ești deprimant! Risipești bunătate de logos, calitate fără plumb, pe-o banalitate de ne coitus tristum. (Mă refer la tine cum Porsche, bun înțeles, nu la puiul de cocalar întru pițipoanca lui.)

  1. Trăiește-n Papua Noua Guinee de costă atât de puțin? Șaorma cu di tăte, Cola- Adria, prezervative d-alea ieftine și gel de păr la 3 lei borcanu de 400 de ml. Eu sunt chel, deci nu am ce da cu gel. Plm.

  1. Da, pompa de benzina e sensibila si delicata, cum numai o femeie mai poate fi. Porcheúl e plin de fitze, si cocalaru e doar prost

 4. Aia cu pompa de benzina contine o descriere prea precisa ca sa nu provina din experienta personala. 😀

 5. Sunt Mitica. De la Liga. Am ochelari mari ca sa ma apar de stropeala fanilor olteni dar si de cea a Nasului, ca asta inca mai are jet de atacant in el. Nu folosim Love Plus ca suntem oameni batrani, nu mai ne facem copii unii altora. Nu bem cola ci uischi si nu fumam decat din trabucele personale, unul de la altul… Ohhh…ce viata domne…

 6. Io MOMENTAL n-am gagica, sa se bucure si fiatu meu de niste labii proaspete pe scaunu din dreapta… Da as putea sa il fentez cu un melc, ca-i plin de ei pe-afara dupa ploile astea! 😀

 7. buna , sunt prietena lu cocalaru sarac si cu par slinos de mai sus si vreau decat sa va spun ca n-am mai fost la el vineri finca deja am juisat frecandu-ma cu labiile de porch. E mai avantajos asa, adica sa ma frec de scaun ca scaunu e tare mai mult timp si nici nu risc sa raman gravida . Ciao.

Leave a Reply

Your email address will not be published.