A venit la ora 6:25 acasă

A venit la ora 6:25 acasă

…a fost singurul care a mirosit ploaia dintre miile de corporatiști prea morocănoși pentru că ei plecau, nu veneau de la serviciu, a mers cu 120 la oră pe Virtuții, a ascultat Haydn în mașină, a găsit un loc de parcare perfect, a intrat pe fereastra de la baie ca fata Beatleșilor și acasă, în timp ce-și prăjea micul dejun complet nesănătos de dinainte de culcare, s-a prins că dacă spargi textul de pe blog în două cu bara de ”insert more tag”…

…atunci numărul vizualizărilor se dublează, aproape, că nu degeaba practică trucul ăsta penibil și ieftin toți blogării ratați care folosesc orice e moca din principiu, adică de ce să nu folosească bara cînd nu-i costă nimic s-o facă? Și așa, mîncînd din cîrnații cu 55 de lei kilul de la Baciu, se gîndea cum ar fi să fie și el blogăr și să-l umple Baciu de cărnuri afumate eco din Bucovina moca, doar ca să scrie cîte un text penibil și plin de clișee despre coastele și brînzeturile lor, așa cum fac profesioniștii. Oare ar muri de rușine? Oare nu s-ar mai trezi dimineața? Oare ar remarca cineva?

Prea beat de oboseală și de cele două beri, se culcă, mîndru și important ca de fiecare dată cînd scrie un text despre el însuși la persoana a treia.

7 thoughts on “A venit la ora 6:25 acasă

  1. hai sa zic si aici.
    secret: peste carnatii/sunca la tigaie si peste oua ochiuri se picura cativa stopi de zeama de lamaie.
    in tigaie, la final, se pot lasa un minut si niste felii de rosii, cat sa se inmoaie usor.
    deasupra, sare si zeama de lamaie.
    e boierie.

  2. baciu are pe site doar carnati de oae.
    groaznic mirosul de carnati de oaie, se ingroasa aerul si narile cu seu.

    daca becali, pe langa banca, o sa vrea sa-si faca si biserica, asa o sa fie cădelniţele, niste tigai cu carnati de oaie prajiti.

Leave a Reply

Your email address will not be published.