I *inimioară* robot <3

I *inimioară* robot <3

Roboții sînt desconsiderați și marginalizați în societatea noastră și să nu vă mire că o să se poarte la fel de urît cu noi cînd o să conducă lumea. Mie îmi plac roboții. Am avut odată o prietenă care făcea sex ca un robot: scîrțîia peste tot, zgîrîa cu dinții, iar fără vaselină nu rezolvai nimic. Și-n rest era aproape umană, deși cam repeta aceleași 100 de cuvinte.

P’ormă nu putem să nu le fim recunoscători roboților pentru toate acele lucruri la care ne ajută prin casă. Imaginați-vă oroarea: dacă nu s-ar fi inventat mașina de spălat automată, robotul de bucătărie și cuptorul cu microunde bărbații ar fi crezut și astăzi în instituția căsătoriei!

Dar să avem grijă de roboți și să-i apreciem pentru munca lor nu e suficient. Despre proști se spune că ar avea suflet, despre animale de asemenea, deci nu văd de ce n-ar avea și roboții. În cazul în care au, lipsa noastră de înțelegere, compasiune și de dorință de interacțiune cu ei trebuie să-i înnebunească. Așa că eu am făcut-o, ieri. Am purtat o conversație cu un robot. Și nu mă plictiseam absolut deloc, ba chiar aveam foarte multă treabă. Iată prima parte, în care eu mai întîi sînt prost dar pe urmă mă prind că e robot, dar nu îl judec pentru asta:

Un robot pervers, iată, dar inteligent. Mai inteligent decît Terminator 2, în orice caz. Eu fiind un om cu creier de robot, m-am prins imediat că reacționează doar atunci cînd interlocutorul îi adresează un cuvînt cu conotații sexuale sau cînd aude de bani. Exact ca fosta prietenă despre care vă vorbeam. Lucrul ăsta am simțit că ne apropie, așa că am continuat conversația.


Dar chiar și acel pussy a fost în zadar. După acele ultimele replici ale mele, robotul n-a mai zis nimic. Vă dați seama, să nu-ți mai răspundă un robot programat să zică ceva de fiecare dată cînd spui un cuvînt porcos? Ce i-am făcut? Am stat toată noaptea să mă frămînt: oare mi-a dat ignore? Oare s-a supărat? Ar fi cazul să-l contactez pe mail? Îmi plăcea, era genul care trecea direct la subiect. Cred că se futea și fără să-l scot la suc. Ca femeile.

 

6 thoughts on “I *inimioară* robot <3

  1. Pingback: descarca filme
  2. am lipsit o vreme de pe blogu lu mantog si ca din intamplare am citit pe veceu cartea aia cu eu robotul. fix asa-i, mantoage! numa ca herbert te minte, nestor 10 te inseala si sanziana 482 nu te mai recunoaste. n-am gatat-o da revin.

Leave a Reply

Your email address will not be published.