Sloganul feministelor urîte

Sloganul feministelor urîte

”Nu înseamnă nu!”. Dar asta nu înseamnă că nu poți să mă mai întrebi o dată. Și, dacă n-o faci, ești un porc misogin.

Altfel, rămîne cum am stabilit. Feministele sînt la fel de penibile ca și misoginii. Serios acum, get over it, trăim în secolul XXI. Proștii ar trebui să fie singurii discriminați în toate societățile, indiferent de sex, rasă, nivel social sau orientare sexuală. Și (slavă Domnului nostru tolerant care-i urăște pe homosexuali și pe femei!) sînt destui proști pentru toată lumea. Cînd se va da legea, ați putea tortura voi singuri vreo 4-5 pe an.

16 thoughts on “Sloganul feministelor urîte

 1. nu sunt de acord. de fapt nu stiu sigur acum, poate sunt sau poate nu sunt de acord. ce stiu sigur e ca-i urasc pe misogini. sau poate nu.

 2. Iubesc sa ascult fufe vorbind despre misogini, in special cand ele habar nu au ce este misoginismul. Ma distreaza la slit!

 3. Da, am vazut si eu acum vreo 2 luni un miting al feministelor in pasajul de la universitate. Ce-i drept, cam erau fie urate fie grase, ma rog , presupunand ca poate exista grasa ne-urata.

  Dar asta cu prostia e relativa.
  De exemplu, sa-l luam pe Cheloo de la Parazitii care si-a tatuat svastica pe spate.
  Eu consider asta o dovada de prostie crasa, dar cunosc oameni care il apreciaza deosebit.

  Nu prea sunt de acord cu chestia cu secolul 21 – in secolul 21 exista oameni care vor sa mitralieze tiganii, exista Coreea de Nord, exista terorism etc.
  Omul e tot om , poate fi si in secolul 7 miliarde. Daca il lasi de capul lui tot o sa faca numai imbecilitati.
  Asta inseamna ca in general cam toti oamenii sunt prosti – macar hai sa zicem, o data pe saptamana, chiar si Mantzy poate ca are momente de prostie pe care le recunoaste. Nu mai vorbesc de cele pe care nu le recunoastem.

 4. Sau, sa luam filmul Drive.
  Pentru mine finalul sau este ridicol, slab, demn de cel mai netalentat scriitor din lume. Intriga este, de asemenea, absurda. nu intru in amanunte.
  Pentru Mantzy filmul este genial.
  Care-i prostul?
  Pentru cititorii acestui blog, desigur, eu.

  1. intr-adevar, mantzy tot face critica de film dar in ultimul timp am fost dezamagit de ultimele lui recomandari, si eu sunt un mare cinefil, probabil cel mai mare cinefil din lume

 5. Un om cu un milion de dolari , cu muschi, cu talent la condus, pe scurt un coios, se lasa omorat de un gras de 60 de ani pentru niste motive obscure, dupa ce in prealabil “popise” niste oameni foarte rai.
  Foarte logic.

 6. Mda e poate greu pentru unii sa empatizeze cu punctul asta de vedere “nu inseamna nu”. Va propun sa mergeti intr-un gay bar si sa vedeti cum va simtiti cand un Bubba va abordeaza si va fixeaza cu o privire din aia care parca striga: Rape rape rape.

  1. pai daca te duci intr-un bar gay e foarte probabil ca vei fi abordat.
   dar ce, exista asa ceva in romania?

 7. Adevărat grăiși, feminismul și misoginismul sînt unul și-același lucru, văzut din față sau din spate. (Adicătelea, aceeași grasă urîtă, care cînd o-ntorci are puță. Și da, există grase frumoase, cum ar fi unele din mamele noastre, dar ăsta-i subiect tabu chiar și-n veacul XXI.)Însă greșești capital cu proștii: ăștia-s băligarul pămîntului, suprem folositori, cîtă vreme nu-s și răi. Sau harnici.

 8. Îh, erată: „băligarul Pămîntului”. Cu P. Și așa, en passant, la noi în Ardeal proștilor li se zice „pămînt cu ochi”. S-a-nvechit, din păcate, că acum au și-o grămadă de gură. Ori unde pe vremuri, nu erau chiar așa vocali.

Leave a Reply

Your email address will not be published.