Vă uitați la seriale? Loool! Serios?!

Vă uitați la seriale? Loool! Serios?!

Sigur că încă cred că oamenii care se uită la seriale nu au o viață. Diferența e că poți să nu ai o viață și să-ți petreci această absență a vieții într-un mod inteligent și plăcut sau poți să nu ai o viață și să fii și foarte prost pe deasupra. Prietenul meu piticgratis nu are o viață, așa că-mi recomandă seriale. Majoritatea bune. Adică mno, mi-a zis de vreo cinci. Eu în viața mea am văzut vreo 20 de seriale, dintre care vreo 3 cap-coadă. Și mi-e rușine cu asta. Dar măcar am văzut seriale bune. Nu mizerii. Să nu ai nici viață și să vezi și mizerii e deja prea mult. Înseamnă că ești un ratat sinistru.

N-am acum chef să înșir toate serialele pe care, dacă le-ai văzut, ești un ratat sinistru. Dar două îți vin în minte imediat, orice-ar fi. Unul e Two and a Half Men. Serios, dacă te-ai uitat la mai mult de trei episoade din ăsta ești probabil cel mai prost dintre prietenii tăi, indiferent cine ar fi ei. Știu că tu s-ar putea să nu mă crezi, dar ești. Al doilea e ăsta:

Serios. Nu e trolling aici. E pe bune. Îți place Friends = nu ai umor.

38 thoughts on “Vă uitați la seriale? Loool! Serios?!

 1. no, eu am fost mare fan millennium si x-files, povestiri din cripta sau cum se numea si twilight zone. mai nou, californication.

 2. si inca vreo doua: doctor in alaska sau cum era tradus la pro tv si wonder years pe pro sieben. ce vremuri!

   1. “ca inca cred ca”… pseudointelectual sau nu, oricum suna de parca una din absentele veitii tale a fost la gramatica ;). cat despre impresiile tale vis-a-vis de idiotii care n-au ce face decat sa priveasca seriale… pe bune? Fa-ti o sincera introspectie: chiar crezi ca timpul liber petrecut de tine este cu mult mai bine utilizat (tinand cont ca ai timp sa scrii asemenea impresii, nu cred ca faci voluntariat la Crucea Rosie sau ceva cu adevarat util, asa ca incearca sa nu mai critici aiurea). O zi excelenta si nu te uita la paiul din ochiul altuia ;)!

 3. Agreed! Singura comedie misto a fost MASH, cu Seinfeld un loc doi mai indepartat.

  P.S. Daca episoadele au legatura intre ele, tot telenovela se cheama, indiferent cat o imbraca ei in actiune/comedie/etc.

 4. singurul serial pe care l-am vazut cap coada a fost ala, Emanuelle. Problema e ca pe vremea aia nu prea bagau pauze publicitare, asa ca a trebuit sa ma uit de mai multe ori din cauza mersului la baie. Dar s-a meritat.

 5. Oamenii care se uita la televizor nu au viata. Oamenii care citesc ziare au si mai putina. Iar aia de le scriu, mai ales daca au si blog sunt undeva intre blastula si morula.
  Iar cititorii acestui blog, mai putin eu- evident, sunt doar niste muci cu posibilitati de descarcari electrochimice.

  “Serios. Nu e trolling aici. E pe bune.”

  1. Lol!Ca de obicei,singurul lucru bun pe blogul asta sunt commenturile!Cu asta ai tu noroc bah Mantzy,ca vin unii mai inspirati si-ti fac blogu digerabil!

 6. Mantzy, pentru prima oara de cand iti citesc nenorocitu’ asta de blog, esti p-aceeasi lungime de unda cu mine. Two and a half men si Friends mi se par sinistre. Pe de alta parte, subscriu la ce-a scris un nene mai sus. MASH si Seinfeld, indiferent in ce ordine. Si MASH mai mult primele sezoane, pan-a trecut Alan Alda-n spatele camerei.

 7. Ma, acuma… Lumini si umbre, primul serial romanesc.

  Apropo… circula un banc pe vremea lui Ceasca… In ultimii ani ai iepocii de Au se cioparteau filme comunistoide in cat mai multe “iepisoade”, ca sa ajunga pe cat mai multe seri (ca nu erau decat 3 h de transmisie pe seara, cu tot cu telejurnal si hau hau pcr-ist). Si au impartit si filmul “Am fost 16″. Episodu’ 1: ¨”Primii doi”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.