Fotografii de pe Facebook și victimele lor, fotografiatele de pe Facebook

Fotografii de pe Facebook și victimele lor, fotografiatele de pe Facebook

Contrar părerii generale, nu toți fotografii sînt homosexuali. Sigur, era o vreme cînd toți fotografii erau homosexuali. Și acei fotografi homosexuali făceau poze gagicilor bune, iar gagicile bune își dădeau imediat seama că sînt fotografiate de homosexuali, așa că se simțeau în siguranță și se dezbrăcau complet. Ba chiar săreau de colo colo dezinhibate și-și expuneau vaginul într-o mie de moduri. Și astfel fotografii homosexuali pozau multe nuduri mișto. Ei bine, n-a trecut mult timp pînă cînd lăbarii heterosexuali s-au prins de chestia asta. Și atunci s-au făcut cu toții fotografi.

V-ați uitat pe Facebook în ultima vreme? Căcat! Sînt doar pizde cărora li s-au făcut poze de alea artsy/porn și labagiii care le-au pozat. Deja te întrebi ce cauți tu pe-acolo. Tu nu faci poze din două motive: a) poți să fuți și fără să le minți că le pozezi și le faci să arate mișto deși ele sînt cel mult mediocre și b) nu ești homosexual. Ba nu, trei motive! Că mai e și c) ai cameră doar la telefon. Și-atunci ce dracului cauți pe Facebook?

Vreau doar să le spun fotografilor heterosexuali că știu ce pun la cale. Știu de existența lor și-i urmăresc îndeaproape. Am o listă neagră, un carnețel mare și stufos cu toți fotografii care agață pe Facebook. Pentru că fetele mi se confesează. Asta nu e bine, știu. De obicei, fetele ți se confesează cînd nu vor să se fută cu tine. Dar e ok, uneori e tîrziu și plouă afară și aparatul dentar îmi stă aiurea și mă mulțumesc cu confesatul. Așa că mi se arată multe mesaje de acest gen, trimise de către fotografi lăbari fetelor:

30 ianuarie Ianis Papadopulos
dk chear esti fata asa inzestrata din poze ma mir dc nu iti alegi un job in modeling profesional dupa liceu!!!!pana atunci insa sigur ai putea face sedinte foto f bn platite!!!!..lasa-mi un nr si in primavara cand vin in romania pt inca un casting te sun!…dk crezi ca iti fac alta gaura…e treaba ta,nu insist….dar decat sa o arzi pe moca…cred ca meriti ceva mult mai bun!!!sa vii la casting!dk chear nu-ti place nik in modeling cred ca cu cateva fututuri poti avea destule avantaje!stiu sa fiu finutz,discret si sa ajut o asa fata!cati ani ai?….sunt pe mess…yannis_boy2009

Așa lucrează Ianis, iar Ianis e destul de amuzant, de asta l-am și ales din listă. Dar, în general, cam pe aceleași principii funcționează toți. Sfîntul principiu ”te pozez și te fac celebră”. Eu nu sînt un mare feminist, știți doar, dar mi-e milă cînd mă gîndesc că unele proaste chiar pun botul la așa ceva. Cine-a zis acolo în spate că-s invidios? Ieși afară! Da, revenind… Sînt pe urmele voastre, fotografilor lăbari! Oriunde un pseudofotograf va minți o fată că o pozează și-o trimite la agenții de modelling dacă se fute cu el, eu voi fi acolo. Voi fi acolo și-i voi spune fetei că am și eu camera de 8 megapixeli, am făcut un curs foto la facultate și știu agenții mai tari decît ale ăluia. Pentru că, s-o recunoaștem, dacă punea botul de la bun început înseamnă că asta merită.

Dar, dacă te abordează un fotograf lăbar și nu ai de gînd să pui botul, atunci spune-mi. Dă-l în gît pe labagiu. Eu mă ocup de rest. O să fac un serial cu fotografi. O să-i vînez, o să le tatuez ”fac decît laba și poze” pe frunte și-o să-i fotografiez așa. Promit.

6 thoughts on “Fotografii de pe Facebook și victimele lor, fotografiatele de pe Facebook

    1. …deci io vreau sa dau link cu pizde de la arhitectura cu tzitze…de pe google…fotografiate de aia din lacrimi de iubire…care au cont pe feisbuc si sunt de la teatru si sunt destepti….si sa postez si invitatiile pe care le am eu de la acesti oameni nascuti din laba intinsa pe perete…nu stiu cum sa trimit documentul complet…sa ma ajute cineva sa-i dau in gatzi.

  1. Cunosc pe unu de genul asta. In afara de fotografii nud, face si picturi nud si merge si la tango. (cu accent pe prima silaba)

Leave a Reply

Your email address will not be published.