La știrile de la ora cinci, tot Oltenia-i fruncea

La știrile de la ora cinci, tot Oltenia-i fruncea

Orgoliul de oltean mi-a fost gîdilat într-un mod cu totul special cînd am auzit de femeia din Craiova care, după ce a fost călcată de o mașină pe trecerea de pietoni, a fost jefuită, în timp ce zăcea inconștientă pe caldarîm, de trecători. Superb! Ce făceau moldovenii în timpul ăsta? Chestiile obișnuite: fetele – sex pe bani, bărbații – se îmbătau și-și băgau știuleți în cur. Cum ar zice Virgil Vochină: unde vă grăbeați așa să vă băgați porumbu-n punctul G, domnule moldovean? În plus, asta cu băgatul legumelor în anus e o practică atîîîît de anii ’90. Ce mai urmează? Să-și bage vreunu din Dorohoi penisul în petul de vin, pe sistemul ”iar s-a terminat sticla, băga-mi-aș pula-n ea”? Oh, wait!

Asta cu olteanca jefuită după ce-a dat mașina peste ea, în schimb, e într-adevăr ceva nou. Dar ar fi păcat ca lucrurile să se oprească aici. Oltenii mei trebuie să ducă mai departe participarea cu totul originală și creativă la știrile de la ora 17. Momentan, aș zice să ne menținem în domeniul femeilor călcate de mașini. Nu de alta, dar e un punct de plecare facil, din moment ce cazurile de femei călcate de mașină trebuie să fie dese prin Craiova. O dată pentru că oltenii sînt prea misogini ca să nu calce femeile pe care le văd pe trecerea de pietoni și a doua oară că oricum nu știu ce-i aia trecere de pietoni.

Așadar, ce-i mai putem face noi femeii călcate de mașină? Păi, am putea: s-o violăm, s-o batem, s-o batem și s-o violăm, s-o omorîm și s-o violăm, s-o pozăm plină de sînge și cu fusta-n cap și s-o șantajăm spunîndu-i că punem pozele pe Facebook, să-i spunem că sunăm la salvare doar dacă semnează un act prin care ne cedează casa, s-o jignim în ultimul hal, s-o luăm de nevastă și să-i facem viața un iad, s-o băgăm la pușcărie, s-o punem să iasă în oraș cu Arhi, s-o luăm la meci și, în fine, s-o legăm și s-o obligăm să se uite la un show de comedie difuzat pe un post românesc, la alegere.

Hai, oltenii! Se poate și mai bine!

Mai multe despre femeia și călcată, și cu banii luați – în emisiunea Aerobaza Kamikaze. Azi, de la 14 la 15, pe Sport Total FM.

20 thoughts on “La știrile de la ora cinci, tot Oltenia-i fruncea

  1. bai, macar scoateti de pe site sectiunea aia cu inregistrarile emisiunilor.

    puturosilor care nu le uploadati, sunt numai de-alea vechi, mumificate, zici ca-i ZeceTV care redifuza in august 2011 emisiuni din februarie 2010.

  2. cA sa bagi umor la o astfel de stire inseamna ca nu_ti pasa.Daca nu-ti pasa,inseamna ca n-ai suflet,iar daca n-ai suflet ,inseamna ca nu existi.

  3. no offence, dar aia sunt olteni, cum sunt eu Papa. Corectia e ca aia erai tigani, iar astia sunt la fel, indiferent pe unde sunt.

  4. cel mai cel era daca veneau vreo 2 maidanezi sa-i fugareasca pe acei nesimtiti in uralele ong-urilor, care bineinteles nu parasesc trotuarul, dupa care spre oroarea acestora incercau sa se imperecheze cu piciorul victimei, asa cum stiu cainii in calduri cel mai bine. apoi de-o parte si de alta a acesteia sa se infatiseze 2 suporteri U Craiova cu mustata si sa tina un baner urias pe care scrie “Ceci n’est pas Roumanie”.

  5. da ce ba nu mai are voe omu sasi bage porumb in cur nam inteles? adica dacai baga la altu inteleg da asa e discriminare datorita inclinatiilor sexuale
    care esti intolerant!

  6. se pare ca aia de la romtravel nu/s tepari, sunt doar isterici si nu au credibilitate, excursia la barca a fost asa cum au zis, hotelul super ok, am gasit pana si bilete la barca real cu 200 de cocari. cotele pe care le/ai dat tu erau eronate, creca de aia si pierzi la pariuri. trebuia sa le dai crezare poate te intalneam pe aici din greseala in timp ce trageai de o tzeava. sa ne auzim cu bine

Leave a Reply

Your email address will not be published.