Vreau să scriu o poezie

Vreau să scriu o poezie

Dar nu ştiu despre ce.

update: în plus, nu ştiu nici să scriu poezii. Dar asta n-ar fi neapărat o problemă, că doar sînt atîţia care nu ştiu şi totuşi scriu.

14 thoughts on “Vreau să scriu o poezie

  1. mai da-l in pula mea nu vezi ca scrie toate cacaturile, pe mantzy sa-l dau. nu lasa asa da-l in pula mea, parca se caca pe el. tu poet necunoscut futu-ti muma-n cur sa-ti fut, cand mai vii pe la closet, caca-te nu fi poet.

  2. scrie, te rog, o poezie suprarealista despre han solo cum face sex anal cu spiderman pe un urs polar si totul sa se petreaca in cosmos.
    aa, si ursul polar sa defecheze copii orfani. am o pictura din curentu pop cu tema asta da as vrea s-o vad si in versuri.

  3. Ca sa poti fii un poet,ca sa poti fii mai mult de atat,trebuiu sa traiesti clipa…si mai ales : din cuvinte faci o rima,din rima faci o poezie,din poezie iti faci o viata frumoasa,o viata a ta….nu uita scrie ce simti!!!

  4. clasa mea e ce mai tare jaluzele rupte are scaune scise cate vrei iar baieti se cred smei ne jucam pe telefoane comentam la profesoare catalogu-i plin de 4 si e vai de el saracu

Leave a Reply

Your email address will not be published.