Filmuleţ drăguţ cu animale pentru corporatişti

Filmuleţ drăguţ cu animale pentru corporatişti

S-a terminat vacanţa. Mă rog, pentru voi. Pentru mine abia începe, că mi s-a stricat definitiv (în sfîrşit) Sony Vaio-ul de o mie de euro şi mari fiţe, deci sînt nevoit să vă scriu de pe PC-ul bătrînesc al tatei, de la Motru, în următoarele zile.

V-a plăcut aglomeraţia de la întoarcerea spre case din locurile penibile unde v-aţi petrecut grătarul de Paşte? Sînt convins că nu. Şi că acum tocmai aţi intrat în pauza de masă corporatistă şi sînteţi disperaţi. Blogării voştri preferaţi încă dorm şi nu v-au spus nici o glumă. 9gag-ul e la fel de jenant ca oricînd. De pe YouTube ştiţi deja tot. Şi, cel mai grav, n-aţi văzut nici un filmuleţ simpatic cu animale astăzi. Noroc cu mine şi cu animalele mele simpatice! Charlie şi Bubu, care urlă zilnic la ora 13, atunci cînd se declanşează o alarmă a telefonului fix pe care nimeni din casă nu ştie s-o oprească. Pe Happy Birthday to You, chiar, deci puteţi folosi linkul şi ca dedicaţie.

21 thoughts on “Filmuleţ drăguţ cu animale pentru corporatişti

 1. Cacat! E Narcis si Ianau, nu Bubu&Ciarli! Iti bati joc de inteligenta noastra, nu se poate ca doi catei normali sa sune ca Ianau, e o facatura ordinara din calculator.

  1. Asa e. S-a vazut clar si pe reluare, era o pozitie nefireasca a mainii. Rog regia sa mai puna odata faza. Mantzy cainele meu e mai fremos ca ai tai 🙂

    1. fetele tinere nu-si iau catea niciodata, ca le fac sa se simta usuratice. da-si iau babele, creca le place sa vada cum se ard in public.

     1. pai si alea care-si iau mascul? daca zici ca duc lipsa de pula strici tot ce gandesc eu despre tine.

     2. Ostap: bun, asa cred si eu.
      Fazan: nu duc lipsa de limba,o am de la nastere la locul ei. Am un deget in plus la un picior, dar in rest e ok.

     3. Si degetul ala in plus il folosesti pe post de pula? In ce parte e, langa ala mic sau langa ala mare? Sau isi schimba pozitia in functie daca e sculat sau nu?

     4. e la mijloc si pot sa arat muie mai bine cretinilor care au impresia ca daca vorbesc de pula unei femei, se va simti jignita.

     5. da, si eu am boala pe cretini aia, i-as fute pe toti in cur cu stalpul de telegraf. Pe o femeie cu pula trebuie s-o alinti, nu s-o jignesti. Si totusi, pacat ca e degetul ala la mijloc, inseamna ca nu poti arata muie deloc, ca daca arati cu 2 degete pare semnul victoriei, hihihi. Dar nu-i bai, ca doar la femeie muia se primeste, nu se arata.

     6. 🙂 cand poti sa le pui unul peste altul, se face un deget mai gros. dar buna si ideea ta :))))

 2. futu-i in trufa, insusi Cerberul ar fi fost o prezenta zoo mai agreabila la bloc.parca ghiorlaie matele infernului.

  pe de alta parte, motanelul nostru tocmai a fost dat la stiri la pro tv.
  l-ati vazut cumva? manca niste iarba pe un birou. sa-mi ziceti si mie la ce jurnal, sa caut pe net, sa downloadez, sa inramez.
  ca astia au luat clipul de pe youtube, ne-au facut celebri fara sa stim.

Leave a Reply

Your email address will not be published.