Campania ”Să facem și altceva de Paști în afară de prostii tradiționale”, ep. 1

Campania ”Să facem și altceva de Paști în afară de prostii tradiționale”, ep. 1

Hai că-i sîmbătă și e înainte de Paște și stați toți și-o frecați pe acasă. Nu că n-ați fi țărănoi care o ard la grătare de sfintele sărbători, nu că n-am fi cu toții, dar afară plouă. Așa că o să fiți țărănoi care fură filme de pe net, nu-i așa?

Ei, permiteți-mi să vă recomand unul. Tocmai l-am văzut a doua oară. Rabbit Hole se numește și e un film frumos. Mai frumos decît ăla al lu Zeffirelli pe care presupun că-l dă PRO TV-ul. Doar să nu-l vedeți pe ecrane meschine de laptop, dacă se poate. Are culori și imagini prea mișto ca să-l stricați cu Acer-urile voastre penale. Hai, adevărat ați furat, ne-auzim luni!

 

17 thoughts on “Campania ”Să facem și altceva de Paști în afară de prostii tradiționale”, ep. 1

  1. Cica in gustul omului nu te poti caca. Dar merita sa incerci! Bai, mantoage, ai fi un tip cat de cat suportabil daca nu ai avea accesele astea de intelept de serviciu care trebuie sa-i educe el pe toti inainte de sfarsitul calendarului mayas.
    De ce ar interesa pe cineva ce film ti se pare tie frumos sau ce parere ai tu despre ceva anume? Maxim 200 de cuvinte.

  2. la filmu asta ai belit-o.ii prost si ii de hipsteri. singuru film prost de care ai zis ca-i bun si ai avut dreptate ii carnage.

  3. Io am netbook bleumarin. Are ecranu’ crapat. Si nu merge internetu’ decat pe stick, ca pe desktop aveam windows copiat si acum imi cere sa’l… sa’l ceva. De asemenea, ma duc sa’mi fac un ceai. In concluzie, sugi pula cu torentii tai cu tot, ca nici vplay nu’mi merge.

  4. Sa ai pareri despre acest film fara a avea copii e ca un eunuc vorbind despre orgasme multiple.

    una la mana.

    Si da, au dreptate cei de mai sus. E un film mediocru, cel mult.

Leave a Reply

Your email address will not be published.