Și cele mai penbile piese de care mi-am amintit acum sînt…

Și cele mai penbile piese de care mi-am amintit acum sînt…

Cargo – Ploaia și Travka – Iubire. Nu se poate așa ceva. Nu poți scrie asemenea abjecții și să mai ieși în lume pe urmă cu pretenția să nu fii scuipat de fiecare trecător. Și formațiile astea cică cîntă rock! Ahahaha! Uitasem ce penibili sînt rockerii. Mai pe seară, cînd îmi vine cheful, vă explic de ce sînt rockerii mai penbili și decît maneliștii. Așa cum piesele astea două sînt mai penibile decît manelele pe care încearcă să le copieze.

10 thoughts on “Și cele mai penbile piese de care mi-am amintit acum sînt…

    1. In general, daca iesi din liceu si inca ti se pare social acceptabil sa ai par lung si sa porti pantaloni de piele s-ar putea sa fi poponar si sa n-ai habar de asta.

  1. Ce preferi : “Stau acum intr-o luntre, poate mor inecat, nu mai pot sa respir, doamne ce noapte” -travka
    SAU “mami, daca vrei sa cunosti iubirea,lasa-ma pe mine, s-o sadesc cu multa grija in suflet la tine”

    Si ce nume, travka! au fani mai mari de 15 ani ?

  2. Daca tu il pui pe cargo ca fiind rocker, e problema ta. Dar sa spui ca “rockerii”-aici ai generalizat-, sunt mai penibili decat manelistii, e o mare greseala. Vrei sa spui ca l-ai putea compara pe Ozzy Osbourne sau Kurt Cobain, cu Salam sau ala de la colt care trage din punga? Daca faci asta inseamna ca nu te sinchisesti sa cunosti oamenii. Ceea ce e trist. Aveam pretentii de la tine!:)

Leave a Reply

Your email address will not be published.