Exact asta lipsea lumii: încă un blog roz

Exact asta lipsea lumii: încă un blog roz

Mă știți doar, nu prea răspund cererilor de genul ”bagă-mă și pe mine în blogroll”, iar cînd răspund n-o fac într-un mod prea diplomatic, băga-mi-aș pula-n mă-sa de cerșetori. Doar că acum mi-a plăcut blogul ăsta, îl găsiți în blogroll de azi ca ”blog de pizde”. Sigur, nu e meritul pizdelor care îl scriu neapărat, ele sînt doar niște tipe deștepte pentru niște tipe care scriu așa cum ar trebui să scrie niște pizde. Naiv, incoerent, irelevant, cu fraze prea lungi pentru posibilitățile lor și uneori fermecător. V-am mai spus că m-am săturat de femei care încearcă să scrie ca bărbații, nu? Dacă aș avea un dolar pentru fiecare tipă care a încercat să-mi copieze stilul acum… Acum aș avea cîțiva dolari, mă rog. E adevărat că v-am spus, de asemenea, că femeile nu știu să scrie. Ei, mie mi se pare că blogul ăsta se apropie cel mai mult, din ce am văzut pînă acum, de scriitură feminină bună. Chiar și atunci cînd scriu din perspectiva unor bărbați, încercări lamentabile care nu păcălesc pe nimeni, apropo. Da, recunosc, m-am surprins rîzînd de cîteva ori. Și m-am mustrat aspru. Eu, să rîd la ce scriu femeile! Imaginați-vă!

Deci rămîne cum am stabilit: pizdele nu știu să scrie, dar it doesn’t get any better than this (știu, știu, am scris în romgleză ca o pizdă, dar în română chiar nu știam cum s-o spun).

23 thoughts on “Exact asta lipsea lumii: încă un blog roz

 1. de kkt. am dat click pe el, linkul catre roz. nu am rezistat prea much. “dude”, sper ajungi la fanta roz.
  I mean, you really like that shit?

 2. Ba, voi astia pe care nu va amuza femeile sunteti ca aia pe care nu-i amuza manelele. Sunt la fel de fascinante ambele genuri, trebuie privite cu ingaduinta si drag.

 3. ce-mi “place” mie manelele si dansul din burice (de femei, clar)!
  ma amuza cateva minute, dupa care simt cum imi creste pusul la tample. atunci ori plesnesc pe cineva, ori plesenesc venele.

 4. Ba, io in afar’ de pula (in ma-sa, chiar) (o data) si pizda/pizde (de patru ori!!) intr-un articol care contine in total 15 fraze, n-am inteles mai nimic. Deci e bun blogu ala sau nu, care e parerea ta necoafata cu vrajeli de-astea de Buftea? Si de unde plm veleitatile astea de exegetu pu…ploii in ce priveste scrisu feminin, cind tu nu le-ai citit nici macar pe surorile Bronte, ca sa nu mai zic de alte fete, mai din(spre) zilele noastre?!

 5. am citit “Cum si cand ma vindec de tine? “, “M-ai luat de mana ” si “10 fraze pentru omul cu toane‏ ” – deja e prea mult – si deduc urmatoarele (cat de politicos pot): e o colega de serviciu sau o rubedenie sau o obligatie a unei rubedenii sau pur si simplu un santaj – ca pe linga lipsa de orice pare si genul de care nu mai scapi daca o futi. sau devii gay. sau ai fost tot timpul.

 6. Foaaarte mijto! Inainte, cacaturile astea se numeau “oracole”, “caiet de amintiri”, etc., acu’ se cheama “blog”. Acelasi cacat, in format electronic, fara flori presate si poze cu artisti lipite pe fiecare pagina. Unde pulamea le gaseseti, neica?!

 7. Erea sa uit: sambag io pulan aitiu’ vostru, cu Disqus, care-mi cere sa “please type in the following words to finish posting.”!

 8. bah sa´mi ba´pula´n el de miracol da´de fiecare data dau click pe pizde si aterizez la cucui. care tot pizda, dar foarte batrina..

 9. mai meri ma-n pula mea cu blogurile tale cu pizde. ii execrabil, da mai bine zi de rockeri ca tot te-ai apucat. auzi, cine vorbeste de rockeri, unu care asculta dors si faramita lambru?!

 10. Bai, sunteti foarte prosti. Aceasta bucatica (autoironica, sper) este cea mai buna mostra de umor muieresc pe care am citit-o de multa vreme:

  Ti-am lasat pe parbriz un mesaj imposibil de reprodus aici in care am pomenit-o si pe mama si pe tata si pe toata familia ta…Problema e ca, cat timp dadeam ture si bombaneam te-am vazut si mi s-a facut rusine! daca te indragostesti de mine si ma duci sa-ti cunosc parintii? si eu o sa-mi amintesc mereu de biletul ala nenorocit ?

  1. zi si de blondu cu carlionti ca mie aia mi-o placut! si aia cum zice ea ca evita barurile ca sa nu se intalneasca cu el.
   apai is curve care scriu cu virgule si cratime, vorba lu tata-to daddy.

  2. Bah mie nu-mi plac astea gandite. Si asta pare gandita. Gandita la modu: hai sa scriu o gluma. daca incepi asa nu o sa ai umor niciodata

   D-aia ma fac basinile pe mine sa rad.

Leave a Reply

Your email address will not be published.