Concurența chiar e haioasă, chiar dacă involuntar

Concurența chiar e haioasă, chiar dacă involuntar

Cei de la copia revistei Academia Cațavencu, pe numele ei extrem de inspirat Cațavencii (cu juma de litere întoarse că doar-doar cîștigă procesul cu folosirea abuzivă a unei mărci care nu e a lor), s-au făcut cunoscuți, printre altele, printr-o serie de paradoxuri pe care cineva trebuie să le semnaleze:

Cornel Ivanciuc scrie acuzator despre securiști.
Patric Andrei de Hilarin (autoporeclit PAH, as in prescurtarea de la pahar) scrie acid despre bețivi.
Mircea Dinescu scrie avîntat despre neatîrnare..

Ce mai rămîne? Să rîdă și tanti Maria de obezi?

Următorul țel pentru azi: să șterg toți prietenii din listă care au dat like la Cațavencii. Ce cretini neștiutori! Cît de bun să fie și Radu ca să scuze toată șleahta de impostori?

20 thoughts on “Concurența chiar e haioasă, chiar dacă involuntar

 1. nu stiam ca PAH e betiv, acum ca am aflat mi-l face si mai simpatic.

  P.S frumos din partea lu Mantzy, face reclama la concurenta! sau cumva se pregateste pt. ziua in care camicaze…

  PPS vaz ca nu v-ati simplificat sistemu de abonamente, mult succes!

 2. Da, bah, Radu are valoare, dusmanii ii poarta pica. 🙂 Nu are ce sa scuze, nu mai umbla cu periatul, se potriveste mediului la fix.

   1. ce inseamna moral?sa-ti schimbi o tabara cu alta?
    ce inseamna curajos?sa te rupi de cineva,pornind o actiune sinucigasa de creare a unei noi reviste.o mana de oameni,singuri, pe vremurile astea dubioase,poate si cu ceva ajutor,sau undeva mai egali decat altii.

    1. goguta, stii care-i culmea avocaturii?
     Despre ce tabere vorbesti,Costinesti si Navodari?
     Omul a recunoscut pe blogul personal ca este un jegulet, ca ar scrie orice pentru oricine ( apologia epocii de aur,ca o fute ma-sa samd) daca ii iese de-o maslina cu imbunatatiri.
     Ce deranjeaza la el, asa cum deranjeaza bazaitul tantarului, este tupeul cu care tine lectii.

 3. Pingback: Perfu Blog
 4. Oltene, iar vorbesti prostii! Vezi ca voi nu sunteti in stare sa aveti un site functional iar umorul din revista incepe sa dea in lacrimi!!!! In afara de Julea restul sunteti cam pe langa!!!! Iar prostii mai mari ca cele scrise de Hancu cu greu gasesti. PAH e rupt din rai pe langa voi!

  1. Mănînci căcat, ţărane. Site-ul ăla a fost in renovare cîteva zile (şi efectul pozitiv se vede) iar “prostiile” lu’ Hîncu sînt dacă nu corect, cel puţin mişto argumentate. Da’ nu pari tu genu’ să guşti subtilităţile. Devine tot mai clar că cititorii de Kamikaze vor forma, ca şi cei ai vechiului Caţavencu din vremurile bune, un club exclusivist în care te califici în ordinea (descrescătoare) a I.Q.-ului. Deci condamnat să rămînă restrîns, din păcate. Dar românul are o vorbă: “Decît cu prostul la cîştig, mai bine cu deşteptul la pagubă”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.