Absență motivată

Absență motivată

De pe blog. Pentru că am băut, am citit și mai ales am lucrat la noul site. Cum vi se pare că arată? În funcție de răspunsuri mă hotărăsc cît de curînd scriu ceva aici.

21 thoughts on “Absență motivată

  1. Cam glitchy meniul pe Chrome. Faci hover, cand tragi soarecu de coada in jos se tupileaza submeniul. Si culoarea la submeniu e nitel aceeasi cu cea de la background-ul articolelor – provoaca putina stanjeneala oculara cand e submeniul pica pe mult text. (parerea mea de non uebdizainar). In rest e ok.

  2. Io m-is mai batran si ma adaptez mai greu da, hai ca mere. Adicatelea, in cel vechi postarile voastre intrau in ordinea cronologica, zic eu iar acusi se aseaza cuminti fiecare la domeniul sau. Trebe cautate! Alea noi unde sunt sesizate?
    Bafta la el si voua si la multi ani!

    1. in general pe alea importante le punem in slide-ul ala de sus. (cele mai importante patru). In rest, le gasiti daca scrolluiti in jos, se vad ultimele doua articole de la toate categoriile in homepage.

  3. Eu zic ca seamana ( la exterior) cu Timesnewroman. Nu sunt expert in “cat de misto arata site-urile”, dar cred ca designul vechi va arata a fi aparte.

  4. tocmai am vizionat cum ca n-ai razbit c-o fata cu aparatul de fotografiat. ne pui macar o poza cu Atsushi luat din spate 🙂 ?

  5. dom’le, n-ar putea fi introduse categorii dupa autori? de ex daca imi vine intr-o zi sa citesc tot ce-a zis Brizu in kmkz sau stewardesa sau mantzy, sa fie acolo, dai click pe numele autorului si sa-ti apara lista cu articolele.. Sau exista deja si’s io chior.

Leave a Reply

Your email address will not be published.