Yeaaaah!

Yeaaaah!

Reservoir Dogs. Primul film al lui Tarantino, cel mai bun film al lui Tarantino și ultimul lui film cool to the bone. Un debut care a reinventat cinema-ul, atît de bun încît, din păcate, a fost clar încă de pe atunci că de acolo o să meargă doar în jos. Pe lîngă RD Pulp Fiction a fost un fel de Love Story și Inglorious Basterds un fel de Poker al lui Sergiu Nicolaescu. Luați de-aici scenă de deschidere + generic (cu tot cu melodie cu coaie, de la 7:30):

27 thoughts on “Yeaaaah!

 1. nu ma uit niciodata la filme, habar nu am cine-i tarantino, asa ca nu comentez, vreau doar, prin prezenta mea, sa dau ocazia comentatorilor tai, mult mai inteligenti decit tine, sa se exprime.

  P.S Cit costa biletu la film, e mai ieftin decit o rosie?

 2. mie tot pulp fiction imi place mai mult. oare din cauza ca l-am vazut de 36 de ori si reservoir dog doar o data?

  1. Tre’ sa fii trepanat sa vezi porcaria aia de 36 de ori. Quentin Tarantino e tatal hipsterilor si cine ma contrazice…stiti deja, ma-sa-i mama curvelor.

   1. Așa și? Dacă vrei să știi am fost la Mulan de două ori la cinema consecutiv și Sin City l-am vazut de 3 ori consecutiv. Sau și Rodriguez îi hipster, că-i prieten bun cu Tarantino?!
    Și când stăteam în cămin închiriam săptămânal Născuți natural, Trainspotting și Pulp Fiction că erau singurele filme bune.

 3. Tot il aveam in arhiva, il vazui in noaptea asta…De la Fargo n-am mai ras in halul asta, un film de nota 10+..Mersi pentru “incurajare”…N-ar fi rau sa-l admirati pe Buscemi in Fargo, regia fratii Coen…

 4. “…a fost clar încă de pe atunci că de acolo o să meargă doar în jos.” Hai sa mori tu! Cam cati ani aveai cand a aparut filmul asta, de posedai atata cultura cinematografica?! Futu-te-n gura de oltean prost si fudul! Te-ai gandit tu asa sa ne demonstrezi noua ce gusturi rafinate ai tu in materie de orice, dand exemplu un film vechi de doua’j de ani.

   1. Suge-O! Pai atunci pune tot textul intre ghilimele si spune ca nu-s pareri proprii, ci ale lui … Si bou e ma-ta, da?!

 5. Tarantino, Godard si Orson Welles sunt cei 3 regizori celebri care au debutat cu cel mai bun film al lor…in opinia mea; altii normal ca pot avea alta parere.

   1. Nu, pt. ca debutul directorial al lui Darabont nu este “The Shawshank Redemption” ci “Buried Alive”,film de televiziune care se incadreaza la categoria “lung metraj”.

    1. La categoria “lung metraj” s-ar fi incadrat si “My Best Friend’s Birthday”, al lui Tarantino (1987), PRIMUL film regizat de acesta, daca nu ar fi ars o rola-ntr-un laborator, inainte de montaj. Filmul respectiv, nemaiavnd practic final, a fost prezentat ca scurt metraj.

Leave a Reply

Your email address will not be published.