Viitorul relațiilor: o singură întîlnire, fără sex

Viitorul relațiilor: o singură întîlnire, fără sex

Am un nou hobby: să nu mă culc cu femeile cu care mă întîlnesc. Această nouă pasiune a mea poate veni ca o surpriză pentru voi, mai ales avînd în vedere vechea mea pasiune: să mă culc cu femeile cu care mă întîlnesc. Consider că această schimbare nu e doar un pas important înspre rafinament, ci și o evoluție a speciei umane în sine. Prin specie umană înțelegînd cam ce înțelege omenirea de mii de ani încoace: bărbații.

Ca reprezentant de marcă al speciei umane, vă subliniez un lucru pe care și voi, băieții, îl știați deja (asta dacă nu cumva sînteți virgini sau idioți): dezbrăcate, femeile nu sînt ceea ce par la primele întîlniri. Și nu mă refer doar la haine acum. Ca principiu general, nu există femeie dezbrăcată care arată așa cum vă imaginați voi femeia perfectă. Mereu, cînd își dă totul jos, descoperi un mic detaliu greșit, o eroare de proiectare mai mică sau mai mare, de la un neg plin de păr în locul nepotrivit (adică oriunde) la o completă bătaie de joc a Creatorului care i-a încurcat definitiv toate dimensiunile corpului de parcă ar fi tras de o manetă de joc mecanic cînd le-a stabilit. Acum depinde și de imaginație, e drept. Dacă nu dispuneți de prea multă, e posibil să mai găsiți cîte una care, dezbrăcată și nemachiată, să arate mai bine decît v-ați fi imaginat. Dacă asta ți s-a întîmplat, nu citi mai departe. N-are sens să descoperi calea, e clar că tu o să rămîi prost și-o să fuți cît vrei, nu ca noi, restul aleșilor.

Nu, acum serios. E mișto să ieși o singură dată cu o tipă. Să știți amîndoi că ea te minte dar doar tu că e ultima oară cînd o vezi. Să-i guști cu indulgență și condescendență toate micile imposturi pe care speră să le prelungească cît de mult poate, pînă la momentul fatidic cînd o vei cere de nevastă și, poate, dacă tu ai fost sincer cu ea în tot timpul ăla, va spune da. Să te porți frumos, să fii sincer și scutit de inhibițiile create de o potențială a doua întîlnire. Amîndoi să rămîneți cu imaginea aia mincinoasă a celuilalt: ea să creadă că tu te vei purta la fel de atent și fermecător și după o lună de relație, tu să crezi că ea arată și miroase la fel și cînd e proaspăt trezită din somn după o noapte grea cu pizza, alcool, analuri și mui. Ea să creadă că tu o vei mai scoate în oraș și după ce va accepta să-ți îndeplinească toate fanteziile sexuale, tu să crezi că ea chiar a citit cărțile alea și nu se uită la telenovele și alte seriale.

Dar apoi, după acea primă întîlnire minunată în care, grație minunilor desuurilor moderne, sînii ei par de trei ori mai mari decît sînt de fapt, să nu vă mai vedeți niciodată și să vă trăiți restul relației în propria imaginație, fericiți împreună.

Hm, dacă n-ar implica foarte multă masturbare ar fi chiar o idee poetică și funcțională.

 

12 thoughts on “Viitorul relațiilor: o singură întîlnire, fără sex

  1. Adevarul e ca daca n-ai o pula peste medie care s-o impresioneze vizual pe proasta, prima partida de sex chiar nu e cine-stie-ce. Din pacate nu poti sa sari peste, ca tre sa te prinzi cum sa-i faci ăleia clopotelul sa clincăne. Si asta de obicei se intampla dupa niste partide de sex submediocru. Sau ma rog, putem sa nu credem asta si sa ne gandim ca tipetele alea din toti rărunchii sunt pe bune.

  2. N’am mai intrat de ceva timp pe blog, iar cand intru, citesc tot de aceleasi femei care nu vor sa se futa cu tine. Trist, intr’adevar. Salut, Mantzy. Fie ca primavara sa te faca mai vesel.

Leave a Reply

Your email address will not be published.