Fetelor, există 50% șanse ca actualii voștri prieteni să vă omoare. La Mulți Ani!

Fetelor, există 50% șanse ca actualii voștri prieteni să vă omoare. La Mulți Ani!

Nu știu dacă ați remarcat, dar aproape toate femeile au reacționat urît la glumele care s-au făcut despre crima din coafor. Nu, explicația nu este că femeia consideră un sacrilegiu să comiți infracțiuni într-un loc încărcat de semnificații cum e coaforul (deși ar putea fi și asta). Și nici aceea că femeile nu au umor… Hm, bine, asta chiar e, pe alocuri. Dar mai e și altceva, mai important.

Femeile s-au supărat pentru că le este frică. Și le este frică pentru că cel puțin jumătate din ele sînt convinse că propriii parteneri ar putea și ei, în condiții de stress mai mare sau, hm, mai mic, să acționeze precum polițistul. Și nu oricum, ci de față cu prietenele de la coafor, ca să le mai facă și de rîs. Celelalte 50% nu sînt chiar convinse, dar nici nu exclud posibilitatea.

Am corelat această observație cu o alta: toate fostele mele prietene sînt încă îndrăgostite de mine. Îmi pare rău, actuali prieteni ai fostelor mele prietene, asta este. Dar de ce, mă veți întreba. Nu poate fi doar faptul că o am mai mare decît ei. Sînt eu special într-o relație? Sigur că nu. Sînt chiar enervant, plictisitor, banal, nu mă spăl pe dinți seara decît după ce mănînc shaorma, urăsc să ies în oraș, nu le mai fac sex oral începînd cu a treia lună de relație și nici sex normal după primul an (deși pretind zilnic oralul). În plus, sînt sincer cînd le spun că m-aș fute cu aproape toate prietenele lor. Dar ghiciți ce! CHIAR ȘI AȘA sînt, foarte probabil, cel mai bun peste care vor da vreodată, iar ele știu asta. Hei, măcar mie nu mi-a trecut vreodată prin cap să le arunc placa de întins părul în cadă cînd fac baie.

Bărbații (ăștia români, cel puțin) nu sînt construiți pentru relații cu femei.

Din experiența mea, vă spun că 90% dintre femeile implicate într-o relație nu sînt mulțumite cu ce au, visează la mai mult și nu se văd îmbătrînind cu tipul. Da, inclusiv alea căsătorite, nu vă bucurați. Sînt femeile prea pretențioase? Nicidecum. Pur și simplu 90% dintre bărbați au cel puțin un defect (de obicei descoperit mai tîrziu în relație) care va face toate calitățile alea cu care le-au păcălit inițial să nu mai conteze. Defectele inacceptabile sînt multe, nu o să mă apuc să le înșir aici.

Dar defectul principal al majorității bărbaților este că, la o adică, le-ar omorî pe loc, fără discuții. Asta poate fi sexy pînă la un anumit punct. Genul de bărbat care ar omorî pentru tine și chiar pe tine e fix bad boy-ul de care ai nevoie atunci cînd vrei să-ți  impresionezi prietenele. Partea mai nasoală e că tipul în stare să te omoare e, în același timp: prost, gelos, posesiv, nesigur pe el, misogin și, evident, agresiv. Iar dacă prezintă aceste însușiri dar nu v-ați dat seama pînă acum că e capabil să vă bage cuțitu în jugulară, aflați că e valabilă și reciproca. Dacă le are, deci, înseamnă că o poate face. Și nu, nu vă bazați pe faptul că vă va bate de cîteva ori ca avertisment înainte. Unii sînt mai timizi ori pur și simplu nu-s genul care să dea într-o femeie. Fac zece pași în spate, ochesc și trag direct spre inima de gheață cu care nu i-ați iubit niciodată, curvelor care sînteți. Ca niște gentălmani nambăr oani.

Și, dacă cumva sînteți printre puținele fericite cu prieten perfect și știți sigur că n-ar fi în stare de așa ceva, gîndiți-vă la biata casieră. Degeaba ți-ai găsit jumătatea ideală, care nu-ți va scurta viața decît enervîndu-te, dacă ai o prietenă sau o colegă al cărei prieten vrea să o omoare și mai ești și genul de tipă care se află mereu în locuri nepotrivite. Gen în calea gloanțelor.

 

17 thoughts on “Fetelor, există 50% șanse ca actualii voștri prieteni să vă omoare. La Mulți Ani!

 1. postarea asta, alaturi de aia mai veche legata de parola de messenger, verificarea e-mailului, ar face de-o lucrare de conferinta decenta (cu ocazia zilei impotriva violentei conjugale). presupunand bineinteles ca in spatele limbajului adaptat publicului larg, se afla cercetari experimentale riguroase.

 2. Nu si daca ma gandesc io prima sa’l omor. Si’atunci se pune problema de “cand” si “cum”, nu de “daca”. Brişca e la mine. Motive gasesc. Momentu’ e ala care face diferenta. Ca nu poti sa’ti furi omoru’ ca pe’un scurt in scara blocului de o maniera tîrşăloasă. Tre’sa creezi un ambient propice evenimentului ca omu’ gospodar.

  1. pfoai, ce-mi plac femeile care cred ca pot face absolut orice din ce face un barbat. Marghi, aproape ca te-as fute. Ce dracu vorbesc, moaaaama ce te-as fute….

  2. tu esti intre alea putine care merita sa-si ia cate un capac aniversar pentru cat nu-ti tace pizda aia. si cand zic putine ma refer la dintre alea 10 cu care vin eu in oaresce contact. adica intre alea 6.

    1. vezi ca din greseala i-ai raspuns lu asta mic si rau. Sunt sigur ca ai vrut sa postezi la comentariul meu de mai sus, in care caz ma duc sa mai trag o laba.

    2. e ceva paradoxal aici: tu spui “sa-mi dati limbi in pizda” la modul tiganu’ gogu pana prin 2000. adica asa, sa fie ca o pedeapsa. doar ca in mod normal n-ar fi. doar ca in cazul particular ce e in discutie, ar cam. vezi paradoxu’? lua-mi-ai scarba-n gura!

    3. Himeniro, esti mai agravant ca o pizda la cilcu. Io’s plina de efuziune de sentimente pozitive aicea si tu ma futi cu semantica. Bine, nu vrei sa ne iubim, nu ne iubim. Tu poti sa te duci in pula calului de carcotas, io raman cu fanii mei. E mai bine asa? Esti satisfacut?

 3. Ma, Mantzy, ma. Esti misogin, esti povestitor da doua parale…:)))),…

  Da, nici io nu-s mai bun ca mataluta.
  De fapt, is de acord cu tine, formal, in tot ceea ce povestesti, dar am si eu un offf:
  ” Și le este frică pentru că cel puțin jumătate din ele sînt convinse că propriii parteneri ar putea și ei, în condiții de stress mai mare sau, hm, mai mic, să acționeze precum polițistul.”

  De unde ai tu convingerea ca “ele” sunt “convinse”, ca partenerii, sau ma rog, prietenii, ar putea actiona “precum polițistul” ?

  Salve, din partea unui ungur veritabil, vorbitor de romana,…

  1. mă mir că n-a venit nimeni până acum să-ţi spună “muie bozgore”. că din ce am văzut pe aici prin comentarii…

Leave a Reply

Your email address will not be published.