Reduceri Azi, Țepe Mîine (II)

Reduceri Azi, Țepe Mîine (II)

(mai întîi citiți prima parte a poveștii pe Kamikaze, apoi reveniți)

(hint: pentru un alt caz, citiți comentariile lui CuntaKinte)

Următoarea țeapă este în curs de desfășurare. De pe Reduceri Azi, da. Un mouse wireless. M-am conversat patru zile cu ăia de la firma de mauși. Greu tare… Cu voucher-ul, cu făcutul plății (care mă ducea cu totul undeva înspre 60 de lei, ceea ce nu mai părea reducere deloc), cu transportul… Ah, cu transportul! Păi cu transportul a fost nasol. După ce, în fine, am executat plata, oamenii mi-au comunicat (miercuri) că în mod normal dau un termen de 10 zile lucrătoare pentru livrarea la domiciliu, dar eu s-ar putea să am noroc și să-mi vină în săptămîna următoare. Deci eventual în 7-8 zile, nicidecum în 10. Cum eu îmi comandasem mouse pen’că mă lăsase jos (vorba țăranului din Arizona) al meu, evident că n-am putut aștepta două săptămîni și mi-am luat altul. Nu m-ar mira ca mouse-ul la reducere să nu-mi mai vină deloc. Dacă-ți ia două săptămîni să aduci o bucățică de plastic din București pînă hăăă, în București, poate la fel de bine să-ți ia și o eternitate.

A patra țeapă este și cea mai nasoală. Nu pentru că m-ar fi costat cel mai mult, ci mai degrabă pentru că s-a jucat cu sentimentele mele. Mie-mi place foarte mult Barcelona, v-am mai spus doar c-o visez noaptea. Merg în Barcelona cu orice ocazie. M-aș muta acolo dac-aș ști măcar cum se zice ”ajutați-mă și pe mine cu un ban” și-n spaniolă și-n catalană. Ei, și văd eu o reducere (tot pe Reduceri Azi, care-și făcea reclamă pe-un site de sport dacă nu mă-nșel) la o excursie în Barcelona.

Condițiile erau așa: plătești un voucher de 50 de lei și beneficiezi de o excursie de 375 de euro de persoană la Barcelona (zborul și cazarea de trei nopți asigurate). Preț bun, hotelul părea mișto. Nu se dădeau detalii legate de compania cu care zburai sau de perioadă. Nu contează, Mantzy donează. Am dat primii 50 de lei și buf – prima semițeapă. Dacă voiam să merg cu încă cineva, mai trebuia să dau 50. Bineee. Mai dau 50. Primesc și-al doilea voucher în care mi se spune că trebuie să sun la agenție ca să negociez perioada.

Pînă una alta, aflu din scrisul mic că se adaugă 75 de euro de persoană taxă de aeroport. Bun, deci 450 ar fi costat. Tăt e bine.

Și, cînd să sun, văd adresa de mail a agenției de turism cu care trebuia să merg io la Barcelona. Care era de genul ”numeleagenției_1@gmail.com”. Super, îmi zic. Deci ăștia nu doar că și-au făcut cont pe gi mail, dar nici măcar n-au găsit liber numele firmei lor și-a trebuit să-și bage niște cifre după el. Serios acuma, cît de suspect e ca fix numele firmei tale să fie deja luat de Gmail? Mai ales cînd numele e RomTravel, ceea ce pare ușor ciudat. E RomTravel, totuși, sună rotund și destul de oficial, chiar să n-ai tu bani de-un server al tău? Sau să n-ai inspirație de-un nume de agenție care să nu fie luat și de gmail și de yahoo deja?

După faza cu meilu încep să mă trezesc. Sînt suficient de prost cît să iau țepe, dar și suficient de inteligent cît să mă prind cînd le-am luat înainte să fie mai rău.

Caut pe booking și tripadvisor hotelul. Maică născătoare care m-ai trimes tu turist în lumea rea! Părea ok, am zis? Era un paradis! Note foarte bune, review-uri excelente, bașca fix în centrul orașului. Ah, și prețuri la cameră pe la 200 și ceva de euro pe noapte. Iar pe mine mă costa zborul de doi + camera pe trei nopți 750 de euro? Cam mare reducerea, îmi zic.

Și în sfîrșit caut numele companiei pe google. Și sub ochii-mi naivi se desfășoară lista de oameni țepuiți (parțial sau total). Unii pur și simplu fuseseră înșelați în privința anumitor detalii, alții plătiseră fără să mai ajungă vreodată la destinație, mai cinstit.

Cum apucasem deja să trimit pozele de buletin și agenția apucase deja să-mi răspundă că așteaptă să mă hotărăsc în privința perioadei și să trimit grosul de bani, între mine și agenția fantomă are loc următorul schimb (foarte relaxat, de altfel) de mailuri:

După aceste mailuri scurte și la obiect nici eu n-am mai zis nimic, dar nici ei. Nu mă puteți acuza, cred, că nu mi-a mai venit să dau banii. Poate m-ar fi convins dacă nu era acel ”nu știu ce ați văzut dar noi nu am avut probleme”. Cum să nu știi ce se spune despre firma ta pe net? Și, dacă ești suficient de dezinteresat încît să nu știi, cît de greu să-ți fie să dai o căutare pe goagăl? Răspunsul lor suna mai mult a ”acuma, că v-ați prins și aveți mail cu nume de revistă în coadă, parcă ne e cam rușine să vă convingem că ăia care ne acuză-s niște forumiști cretini și că de fapt noi sîntem firmă serioasă. Asta a fost, ziceți mersi că v-am luat doar 100 de lei și căutați-vă dracului o agenție serioasă cu care să mergeți în destinația turistică, hm, visată”. Ceea ce am și făcut, de altfel.

PS – faptul că am luat ambele vouchere de pe Reduceri Azi nu incriminează neapărat site-ul de reduceri. Înțeleg că ei sînt doar un intermediar. Dar pînă la urmă sînt unul care facilitează țeapa, prezentînd-o ca pe-o mare ofertă. Așa că, cum spuneam încă din începutul articolului (ăla de pe site-ul KMKZ), mai dă-i în pula mea și cu reduceriazi-ul lor cu tot.

49 thoughts on “Reduceri Azi, Țepe Mîine (II)

 1. poti sa iti ceri banii inapoi de la reduceri azi…sigur o sa tii dea. daca nu suna la OPC. sunt super kkti pe ei cand aud de OPC…ca ei functioneaza la limita legalitatii

  1. Eu mi-am luat banii de la reduceriazi in 2 zile de la solicitare. Am avut o oferta pentru un detartraj….pana la urma dragilor trebuie sa mai citim si termenii ofertelor.

   1. Eu am luat o oferta de la ei pentru anvelope, am incercat sa fac programare, au zis sa sun in urmatoarea zi, sun si ma programeaza pe dupa-amiaza.Ajung aproape de service, sun ca nu-l gaseam, ma ghideaza si ii spun ca am uitat sa printez voucher-ul si daca se poate. Atunci s-a intors respectivul, a zis ca astia de pe internet ( de la reduceriazi.ro ) ii deconteaza peste 30 zile si ca nu are timp de hartii acum. Daca eram client normal, avea disponibilitate altfel pentru voucher nu. Cum urma sa plec peste 4 zile si individul nu gasea programare, m-am dus la un service serios si am platit. Asa ca le-am cerut banii inapoi de la reduceriazi.ro caci nu inteleg ce fel de contracte fac ei cu diversi furnizori.Au trecut 2 zile si nu raspund.
    Prin urmare, eu am citit orice detalii insa m-am lovit de neseriozitatea furnizorului care e nemultumit totusi de contractul, daca exsita, cu reduceriazi.ro. De ce ? Nu stiu cauza.

 2. am facut ieri rezervarea la rom travel pentru barcelona, pentru 18-22 aprilie, hotel derby 4* fara sa mai iau voucherele de reducere de pe siteul respectiv, care era adulmec.ro, daca nu ma insel. de la 175 pentru 3 nopti cat zicea pe adulmec ca ar fi excursia m-a ajuns la 350 de persoana cu o noapte in plus, sa inteleg ca trebuie sa platesc si taxa de aeroport in afara de banii astia. au zis de ieri ca imi trimit bilete de avion pe email (wizzair), dupa ce am dat avansul de 350 de euro (?!?) plus copie dupa buletin etc. ieri nu am primit nici o pula pe email. am sunat iar si au zis ca nu au curent momentan si ca imi trimit biletele indata. am intrat acum la tine si am citit textul si da-ti seama ca m-am ca.. panicat pe mine si am sunat acum din nou. a raspuns unu si a zis ca imi pune biletele pe mail imediat. voi reveni dupa ce vad ce se mai intampla. thef fuck?

  1. Lol, chiar te rugam sa ne tii la curent.

   Mie imi place si mai tare aia cu “nu avem curent momentan”.

   PS – adulmec.ro? More like adulmecfraieri.ro.

   1. am fost la busteni de revelion cu o oferta de pe adulmec.ro si a fost ok, de aceea am fost asa increzator acum, sa vedem ce o sa iasa

     1. mi-au trimis beletele, care sunt RETINUTE, am vb cu doamna si a zis ca luni primeste confirmarile. am simtit la astia un iz de profesionalism indoielnic de zilele trecute, acum acest iz a devenit duhoare. mi-a mai zis doamna ca trebuie sa vorbesc luni cu fata care s-a ocupat personal de oferta mea (a mentionat ca respectiva, Simona, are niste probleme ca tre sa se mute si a plecat mai devreme??!??). Am I 350e lighter? ce cota ai da ca iau tzeapa?

     2. Cota 2,50 ca iei teapa totala, 1,30 ca te duci dar o sa fie mai scump si la alt hotel (sau intr-o camara a aluia) si 8.00 ca-i totul cum au zis ei.

     3. si mie mi s-a parut suspect ca am biletele retinute, asta dupa ce i-am rugat sa imi trimita biletele de 4-5 ori. a zis ca luni vin confirmarile de la bilete din ungaria ca au fost rezervate, deci sa inteleg ca nu le0-au platit. si am sunat acum iar si a zis ca sar calu si ca daca vreau sa merg bine daca nu nu, si mi-a inchis in nas. ca ce tot o frec pe ea ca mi-a zis sa sun luni sa vorbesc cu simona. for the love of god!

     4. 8.00 ca-i totul cum au zis ei? nici steaua la calificare nu avea 8, si asta mi se parea mai irealizabil decat orice. grav!

     5. Realpost: Agentiile de turism care lucreaza cu companii low-cost retin locuri pe care le confirma dupa, nu e treaba clientului sa stie asta fiindca e bucataria interna a firmei de obicei. Nu cred ca e teapa.

 3. ce net tata,carduri,vaucere si alte rahaturi? banu jos cash la fata locului si gata,restul e tzeapa mai frumos sau artistic ambalata( e pretu asa mic domnu ca noi nu avem magazin\firma\reprezentanta in centru sa platim mii de euro chirie de aia vindem la 30% din pretul normal dar produsul e 100% original la fel)

 4. daca vrei reduceri la orice cauti pe reducerionline unde iti da si pretul vechi si pretul nou, fara cupoane sau alt BS, direct din magazin. De obicei ca sa dea cupoane, magazinele isi dubleaza pretul pe perioada promotiei, ca sa poata da maretele reduceri de peste 50%, deci un mare BS.

 5. Salut,

  Dupa cum spunea si Andu, pe Adulmec.ro se gasesc oferte care apartin altor site-uri de reduceri si este foarte greu, daca nu imposibil, sa controlam calitatea ofertelor oferite. Parteneriatul se semneaza intre site-ul de reduceri si comerciant, iar de multe ori problema apare inca de la furnizorul serviciilor.
  Nu vreau sa caut scuze pentru ca am avut si noi colegi de la Adulmec.ro care au avut probleme la cumpararea unor cupoane tot pentru oferte turistice. Tot ce pot sa spun este ca imediat cum apar probleme de genul acesta incercam sa atentionam site-ul de reduceri respectiv pentru ca astfel de experiente dauneaza imaginii industriei cupoanelor de reduceri si implicit tuturor partilor implicate (inclusiv agregatoare). Daca problemele apar in mod repetat la acelasi site atunci se pot lua si masuri de inlaturare a site-ului din lista site-urilor aggregate. In timp site-urile de reduceri si furnizorii de servicii care nu sunt seriosi vor fi triati si vor ramane cei care reusesc sa ofere servicii de calitate (pentru ca exista si multe oferte reale si comercianti seriosi). Insa este greu de obtinut o clasificare sau un top al increderii intr-un timp scurt pentru ca un site poate sa lucreze cu zeci sau sute de parteneri (mai mult sau mai putin seriosi).

  Apreciem feedback-ul oferit si incercam sa limitam experientele neplacute de acest gen.

  Alexandru Creanga – Adulmec.ro

 6. cred ca ai doar foarte mare ghinion … eu am fost la valencia si la barcelona cu vouchere si totul a fost exact cum mi s-a promis. hotelurile absolut superbe (westin in valencia si arc la rambla in barcelona) si la niste preturi de nimic (doua persoane 350 de E sau ceva de genul). la barcelona am primit chiar camera mai buna 🙂

 7. cea mai recenta teapa este reducerea de la ceasuri.ro la brandul TIMEX. este mult mai scump cu reducere decat orice site care vinde acest ceas. Feriti-va de teapa asta de site ceasuri.ro !!!!!!

 8. Fratilor dar de ce nu cititi toate detaliile ca sa nu mai faceti acuzatii ulterior pentru prostia voastra ? Iar tu tati mai ia o carte si citeste ca sa mai inveti sa te exprimi ca nu e teapa faptul ca tu nu stii bine sa citesti decat titlurile scrise mari. De fiecare data scrie clar ca transportul ori e gratuit, ori se face contra-cost prin posta romana sau fan curier ori altul. Cititi bine de tot absolut tot ce scrie in prima si urmatoarea pagina sau la descriere sa nu mai gresiti si sa deschideti bloguri cu titlul “Teapa” ca va faceti singuri de rusine. Iar ca sa fie ceva pe limba ta autorule, ca poate doar asa iti intelegi limbajul, “cand esti in cacat nu incerca sa iti cauti scuze ca te afunzi si mai rau”. Succes

 9. In data de 9 ianuarie 2012 am facut comanda pe site-ul MyDeals.ro de o masuta de laptop, in valoare de 45 RON.

  Dupa diverse convorbiri cu furnizorul, a ramas ca masuta sa imi fie livrata in data de 13 aprilie 2012 (am vorbit cu dansul in repetate randuri si am inteles ca au fost niste probleme cu fabricarea acestor masute, insa am fost de acord intr-un final sa astept)

  Astazi l-am contactat din nou pe dansul si mi-a comunicat faptul ca dvs nu ati platiti nici unul din aceste vouchere, prin urmare nu poate face livrarea.

  Prin urmare, dupa 4 luni de asteptare, masuta nu mi-a ajuns, din cauze externe, care au legatura cu proasta gestionare a lucrurilor, si nici banii nu mi s-au returnat.

  Am incercat sa ii contactez pe cei de la MyDeals pe nr de tel 0746.933.257. insa nu mi s-a raspuns.
  Urmatorul pas este reclamatie direct la Protectia Consumatorului pentru frauda si nerespectarea obligatiilor de plata, si publicitatea bine-meritata pe forumuri si in cercurile cunoscutilor, pe Facebook si pe toate blogurile dedicate acestor reclamatii.

  Eu, ca si client, ma consider ca trebuia sa fiu anuntata din timp de nerespectarea platilor, ca sa pot lua masurile care se cuvin, insa nu am fost contactata in nici un moment in aceasta privinta, ba mai mult, nu mi se raspunde nici la e-mailuri. Cu siguranta a fost prima si ultima oara cand fac comanda de pe acest site, NU RECOMAND deoarece neseriozitatea este dusa la cote maxime!

  Neavand absolut nici un raspuns timp de 4 LUNI referitor la comanda mea, mailurile au fost ignorate cu desavarsite, nimeni nu raspunde la acel telefon, dimpotriva, mi se respinge, ultima solutie a fost reclamatia la OPC! Am fost astazi la OPC cu toate dovezile impotriva acestui site, asa ca va rog sa faceti si dvs acelasi lucru! Am postat si pe Facebook pe site-ul lor http://www. facebook.com/MyDeals.ro toate reclamatiile mele, insa mi-au fost sterse! Patronul este Mihai Gabriel Marginean, Str. IOVITA 12 BUCURESTI, si se va trezi cu o bine meritata amenda! Imi voi recupera banii chiar de-ar fi sa merg pana in panzele albe, si le voi face pe internet publicitatea pe care o merita… NU trebuie sa mai acceptam atata nesimtire crasa si bataie de joc! Daca aveti nevoie de detalii legate de firma “stimabilului” va rog sa imi scrieti pe acest site. Cei de la OPC mi-au dat dreptate si deja au inceput procedurile! Nu ne putem lasa calcati in picioare de un neica nimeni care habar nu are de minime reguli de bun simt in ceea ce priveste relatia cu clientii! Aceste tepe incredibile trebuie sa dispara si acest personaj Mihai Gabriel Marginean trebuie tras la raspundere in fata legii. Conditiile generale de vanzare a acestor vouchere, si nu numai ca sunt incomplete, dar sunt si ambigue, si pe asta probabil mizeaza si “stimabilul”. Va invit sa faceti reclamatie la OPC, acesta fiind primul pas, eu deja am facut acest lucru si am prezentat toate dovezile (copii de ecran ale voucherului, copii de ecran ale conditiilor de achizitionare a voucherelor, date despre firma, extras de cont care reprezinta dovada platii). Am luat deja legatura cu furnizirul caruia nu i s-au platit nici unul din aceste vouchere si i-am solicitat o declaratie, deoarece sunt hotarata sa merg si mai departe in demersurile mele. Reamintesc faptul ca nu numai mailurile si apelurile sunt ignorate cu desavarsire, dar reclamatia mea facuta pe Facebook a fost stearsa, prin urmare exista cineva care are timp sa citeasca toate aceste lucruri! Astfel de tepari trebuie sa dispara odata pentru totdeauna!

 10. Dragilor,

  Va asigur ca domnul cu acel mouse (mantzy ) face afirmatii nefondate:)) Eu sunt client ReduceriAzi si Groupon pentru ca sunt printre cele mai transparente site-uri. Domnule Mantzi in primul rand afirmatia facuta cu privire la sejurul cu Barcelona este nefondata datorita faptului ca nu a fost un astfel de sejur la acest pret pe acest site. Afirmatiile eronate si aceste acuzatii te vor costa mult:)Datorita faptului ca ai denigrat imaginea site-ului Reduceriazi.ro te anunt din surse sigure ca s-a facut demersul legal in vederea actionarii in instanta pentru a se solicita despagubiri in valoare de 100.000 euro. Drept urmare va recomand tuturor care faceti astfel de acuzatii sa aveti si dovezi.

  1. Termenul legal de recuperare a banutzilor din cate stiu este de 10 zile…pana la urma sunt prosti cei care nu verifica pretul si la concurenta daca se dau astfel de tepe:)) asa ca romanii dorm pe ei si viseaza megaaaaaa reduceri

 11. Buna Ziua
  Deunazi o prietena imi arata o copie de Iphone4 -slabuta dar imita bine originalul-si cum fata mea cea mare isi dorea unul m-am gandit ca pt. ea si soacra sa le iau cate unul sa se obisnuiasca cu originalul si cu grija pt el-DORITUL TELEFON!
  ZIS SI FACUT:
  Acum 11 zile am comandat si PLATIT UN VAUCHER -CONFIRMAT PLATA prin internet
  SI SUNT DUS CU VORBA DE CEL CE TREBUIA SA LIVREZE APARATELE-2 BUC Replica Iphone4-pentru copiL/soacra sa se obisnuiasca cu telefoanele!!
  Cand au trecut si zilele scrise de ei ca fiind”tampon”pentru chipurile numarul mare de comenzi ce sa vezi:Ioc telefoane si dau vina unul pe celalalt- cei de la REDUCERI ca nu au primit telefoanele cel cu telefoanele-FURNIZORU’cu IPHONE Replica ca nu a primit banii de la REDUCERI.
  ESTE CLAR CAZ DE RECLAMATIE LA POLITIE SI LA PROTECTIA CONSUMATORULUI
  Acesta imi spune ca cei de la reduceriazi.ro sunteti vinovati de:
  RECLAMA MINCINOASA, INDUCEREA IN EROARE A CLIENTULUI, NERESPECTAREA CONDITIILOR DE VANZARE PE INTERNET sirul continua si cu evaziune fiscala, si multe altele!!
  Sugerez sa avem grija sa nu fim pacaliti de acesti asa zisi vanzatori si sa anuntam pe cei in masura sa ia masurile cuvenite pentru a evita frauda si pacalelile!

 12. Buna Ziua
  Deunazi o prietena imi arata o copie de Iphone4 -slabuta dar imita bine originalul-si cum fata mea cea mare isi dorea unul m-am gandit ca pt. ea si soacra sa le iau cate unul sa se obisnuiasca cu originalul si cu grija pt el-DORITUL TELEFON!
  ZIS SI FACUT:
  Acum 11 zile am comandat si PLATIT UN VAUCHER -CONFIRMAT PLATA prin internet
  SI SUNT DUS CU VORBA DE CEL CE TREBUIA SA LIVREZE APARATELE-2 BUC Replica Iphone4-pentru copiL/soacra sa se obisnuiasca cu telefoanele!!
  Cand au trecut si zilele scrise de ei ca fiind”tampon”pentru chipurile numarul mare de comenzi ce sa vezi:Ioc telefoane si dau vina unul pe celalalt- cei de la REDUCERI ca nu au primit telefoanele cel cu telefoanele-FURNIZORU’cu IPHONE Replica ca nu a primit banii de la REDUCERI.
  ESTE CLAR CAZ DE RECLAMATIE LA POLITIE SI LA PROTECTIA CONSUMATORULUI
  Acesta imi spune ca cei de la reduceriazi.ro sunteti vinovati de:
  RECLAMA MINCINOASA, INDUCEREA IN EROARE A CLIENTULUI, NERESPECTAREA CONDITIILOR DE VANZARE PE INTERNET sirul continua si cu evaziune fiscala, si multe altele!!
  Sugerez sa avem grija sa nu fim pacaliti de acesti asa zisi vanzatori si sa anuntam pe cei in masura sa ia masurile cuvenite pentru a evita frauda si pacalelile!

 13. am patit si eu mai nou cu un voucher de la Reduceri azi Bucuresti.. eu sunt fana vouchere si pana acum nu mi s a intamplat nimic asemanator. toate bune si frumoase pana zilele trecute cand am hotarat sa cumpar un bradut artificial de pe net. am achizitionat voucherul, am trimis e-mail cu datele de livrare si am asteptat un raspuns.. si am asteptat…si am asteptat. am trimis un alt e-mail la aceeasi adresa dar nimic apoi am trimis un alt e-mail celor de la Reduceri azi Bucuresti, la fel, fara nici un raspuns. nu cred ca am ce sa mai fac.. nu au nici un numar de contact..nimic. culmea e ca oferta este inca valabila si a fost cumparata de 268 de persoane..din pacate pentru ei. daca va ajuta cu ceva asta e linku cu pricina http://www.reduceriazi.ro/index/detalii/?id=1231&name=Cumpara-ti-din-timp-bradul-perfect-de-Craciun–Brad-1-5-M-disponibil-in-2-culori—suport—Bonus—instalatie-100-led-uri—mov–albastru–rosu—-un-cadou-de-la-Mos-Craciun-pentru-copil–cu-doar-49-lei-in-loc-de-129–Alege-bradul-care-ti-se-potriveste-

 14. Buna ziua,

  am patit-o si noi cu agentia de turism Romtravel. Am achizitionat un voucher de pe reduceri.azi pentru o plecare la Venetia. Totul bine si frumos pana au inceput tiganiile: transmitere rezervari dupa o luna de la plata (noroc c-am avut o luna),amanari, lipsa de raspunsuri si motive stupide de ce nu le-au trimis si totusi nu le-au trimis pana nu le-am scris ca sun la OPC. S-a anulat zborul pe care l-am rezervat, dar n-au fost in stare sa ne anunte. Apoi numai minciuni si intr-un final, cu o zi inainte de plecare am sunat la hotel si de fapt nu aveam cazare- am avut in alt hotel- cu acelasi nume- La Meridiana, cand am ajuns acolo era anulata rezervarea, am platit o noapte din buzunarul propriu si in ziua urmatoare s-a clarificat cat decat, insa banii nu i-am vazut nici in ziua de azi- bani platiti in plus, nervi si agitatie si mutat de pe continent- langa Mestre, pe insula Lido- lucru care ne-a scurtat vacanta si asa scurta.
  Cu plata acelei nopti in plus pentru incurcatura creata de ei (de fapt lipsa 1 nopti de cazare) ne tot amana, iar cand i-am spus ca sunam la OPC a zis ca atunci nici nu ne mai da banii. Asta a fost ieri, iar vancata a fost in perioada de 16-18 aprilie a.c. Detalii mai sunt multe, dar nu mai intru in ele, ideea e ca am inceput demersurile la OPC si nu ne oprim aici. Este o firma fantoma, care da numai tepe, neserioasa, d-na Biclea nu stie nici sa scrie, la fel si fetele ei, este incoerenta in vorbire- o fi avand si ceva probleme la mansarda- si plina de minciuni ordinare si tepe. Ma mira faptul ca inca functioneaza in “sediul” lor cu site inexistent si adresa de g-mail :)) la adresa Precupetii Vechi 52.
  Ideea e ca trebuie sesizate autoritatile si site-ul, pentru ca aceasta “ghena” de agentie, sa nu mai aiba cui sa-i traga tepe.

  1. Si eu am patit ceva asemanator. Am achitat in august pentru 3 persoane, 4 nopti in Barcelona + avion. Plecarea in martie. Cu o saptamana inainte nu aveam rezervarile, cu toate ca prin contract trebuia sa mi le faca intr-o saptamana de la achitare. Telefoane, mail-uri, nervi, amenintari… nimic. Cu o saptamana inainte de data stabilita pentru plecare nu aveam nicio rezervare. Am facut sesizare la OPC si i-am pus in CC. A doua zi dimineata aveam rezervarile (desi era duminica). Acum o saptamana am primit raspunsul de la Ministerul Transporturilor. Deci, nu va lasati tepuiti. Nu credeam ca voi rezolva ceva, dar nu mai aveam nimic de pierdut!

 15. We are a group of volunteers and starting a brand new scheme in our community. Your web site offered us with helpful info to paintings on. You have done an impressive job and our entire group will likely be grateful to you.

 16. Am avut si eu treaba cu agentia asta de kkt si credeti-ma ca am fost atat de prost incat am achitat suma, vreo 1000 euro.
  Am tras vreo 2 luni de d-na Roxana (imputita draq) sa-mi dea documentele de calatorie si ma tot amana cu diferite scuze de cacao.
  In fine m-am saturat si am facut adresa prin care sa-mi iau banii inapoi integral.
  Dupa mii de certuri si amenintari cu jegoasa mai sus numita am reusit sa “smulg” banii de la ea.
  In contract era mentionat ca documentele de calatorie se dau in max 30 de zile.
  Cand am intrebat-o de asiguratorul firmei s-a facut ca ploua …deci 90% nu avea contract cu o agentie de asigurari.

  1. Buna,

   Am patit si eu acelasi lucru cu aceeasi agentie Romtravel. Nu e vorba chiar de o suma asa de mare dar oricum nu as vrea sa o las sa se bucure de cei 300 euro pr care i-am dat fara sa fi beneficiat de vacanta la Venetia.
   As dori sa mi spui si mie cum ai reusit sa iti iei banutii inapoi?
   Am inteles ca nu mai are sediul nici la Str Precupetii Vechi si nici la Sos Colentina. La telefonul din voucher nu raspunde si este inchis de mult.
   Te rog mult sa mi spui cum ai procedat tu?
   Multumesc

   1. buna,
    ia-ti adio de la bani; singurul lucru bun este ca acum este retinuta de politie si nu mai poate sa tepuiasca si pe altii dar daca scapa nici nu vreau sa ma gandesc cati vor mai fi pagubiti…

 17. Dragilor, pe foamea asta voi aveti curajul sa plecati tocmai LA CUCAMACAI cu produse ieftine????????? Ce naivi sunteti!!!!!!!!!

 18. TEAPA DE ZILE MARI PE ACEST ASA-ZIS REDUCERIA . AM CUMPARAT DE LA EI UN POM DE IARNA IN VALOARE DE 124 LEI SI….AM PRIMIT ….8 GLOBULETE IN PACHET ,VA INTREB CE POT SA LE FAC ACESTOR OAMENI …DE 2 SAPTAMANI MA AMANA ….BA IN 48 DE ORE SE REZOLVA …BA SA VIZIONEZE CASETA ….SI ASA AM PLATIT 124 LEI PE CATEVA GLOBULETE . CE POT SA FAC ….

Leave a Reply

Your email address will not be published.