We wanna rock’n’roll

We wanna rock’n’roll

O dedicație pentru toți steliștii afectați de faptul că au o echipă de căcat, dar și pentru Aerobaza Kamikaze (emisiune care rulează azi de la 2 la 3, pentru că it rules și pe care n-o ascultă nimeni pentru că e toți niște proști). AC/DC din perioada Bon Scott. Yeaaaah!

 

11 thoughts on “We wanna rock’n’roll

 1. ma, tu vezi la min. 2 fix (din clip, nu din meciu bashit al stelei), ca apare chuck norris pt 2 secunde si apoi isi da seama ca e filmat…si pleaca?
  ia uite ca chuckie a inteles ca “it’s a long way to the top” si acum topul e al lui.

 2. Steaua a fost de cacat in primava europeana ? In comparatie cu ce ??

  Cu Universitatea Craiova care a disparut dupa 1990 din fotbalul european ?

  Sau cu Dinamo Bucuresti a doua ta echipa de suflet, pupincurist PRO ACTA ce esti :)))) ?

  Unde este echipa de cacat care ne face de ras prin toata Europa de 23 de ani ?

  Pe tine si pe astia ca tine va scuipa in GURA toate echipele inca din tururile preliminare ale Cupelor Europene …………dar SUNTETI CEI MAI TARI IN CLANTA CA CURVELE si CAINII TURBATI….

  Se caca in capul vostru toate jegurile de echipe prin EUROPA : gen VORSKLA POLTAVA (2011),Hajduk Split(2010) NEC Nijmegen (2008), Elfsborg (2007),Polonia Varsovia (2000), Knattspyrnufelag (1997), FF Jaro (1996)sau chiar Nentori Tirana si

  VOI FACETI MISTO-URI PTR O INFRANGERE IN 16-zecemile unei CUPE EUROPENE :))

  MANTZOG = MUIST PENAL CE ESTI.

  Din cacatul in care se scalda echipele pe care le iubesti tu si pana la rezultatele europene ale echipei FC STEAUA BUCURESTI ………e o cale mai lunga de parcurs (long way to the top ac/dc style) ……….decat drumul pana la prima stea din afara sistemului solar, Proxima Centauri…… AC/DC LONG WAY TO THE STEAUA’S TOP —– GUNOI PRO ACTA, FAN DINAMO si U.CRAIOVA !

  YEAAAAH !!! SUGI PULA ACUM MANTOG ? YEAAAAH !!!

   1. E de cacat Steaua, intr-adevar, dar nu mai de cacat decat defuncta ta Craiova. Numai petarde ne-ati dat! Si nea Mitica Mantog se misca mai bine decat Dananae. Pe Prepelita nu l-as lua nici la Faurei. Iar fratii aia doi nici nu merita mentionati. In alta ordine de idei, baga si tu un pont pentru azi, is satul de Pariori Gsp.

    1. Ba, io am zis, ex-craiovenii nu sint lasati sa joace, ca sa duca Steaua mai departe, acolo unde stiu ei mai bine: in divizia B. 😀

     1. io nu mi-am inchipuit ca exista oameni care se pot cobori mai jos de atat. atat. iaaaa, o mingeeee, hai s-o ducem in be.

 3. Bah, jucatorii aia sunt datzi in contul meciurilor pe care i le-a vandut Mititelu ciobanului. Macar satisfactzia asta sa o avem si noi, ca va scot astia peri albi,pentru punctele pe care vi le-a dat brutarul. Echipa aia asa de rahat care a retrogradat a-tzi batut-o ultima oara in Ghencea dupa o furaciune la drumul mare.

  1. Deci Mititelu a vindut meciurile ciobanului si tot el i-a mai dat si jucatorii dup-aia?! Cind vinzi, n-ar trebui SA IEI ceva in schimb? Sau o lasam mai bine pentru dimineata? 😉

   1. Mititelu i-a supt-o ciobanului din toate pozitziile. Nu tzi se pare ciudat ca jucatorii cei mai bine cotatzi de la Craiova au ajuns la stana, majoritatea gratis? Ideea era ca macar consolarea asta sa o avem si noi , sa va faca fostii jucatori ai Craiovei sa va muscati pumnii cand joaca mizerabil pentru amaraciunea noastra cand va servea brutarul punctele pe tava. Si au fost destule.

Leave a Reply

Your email address will not be published.