Cîinele meu face pipi pe cîinele lu Mark Suckerberg

Cîinele meu face pipi pe cîinele lu Mark Suckerberg

Ca să pot totuși să postez chestii pe Facebook, deși am fost banat, am fost nevoit să-i fac cont lui Ciarli. Pentru că se descurcă mai bine decît mine la calculator, Ciarli a aflat în scurt timp că și cîinele lui Zuckerberg are cont. Îl cheamă Beast (very funny, adică el de fapt e mic și flocos, înțelegi, deci e exact inversu numelui, phahaha!) și e din rasa Puli, adică din rasa ”ce-i dă toți vecinii lu prietena lu Zuckerberg cînd e el plecat la servici la Facebook”. După cum vedeți, Cearli i-a și comentat pe wall că stăpînu lui (eu) îl bate pe-al lu Beast (Suckerberg):

PS – toate cățelele cu cont pe Facebook să apeleze la Charlie, cu excepția ălora care-s deja prietene cu mine.

PPS – am auzit că cîinele lu Zuckerberg mănîncă cîcat. LA PROPRIU!

PPPS – Suckerberg, oricum ești prost, dacă citeai postu meu despre ce fac femeile cu cîinii ai fi știut că nu trebuia niciodată să-i iei cîine lu nașpeta aia de gagică-ta. O să rămîi cu el pe cap și nici măcar n-o să-ți permiți o bonă, pentru că Facebook-ul ți-l desființez eu cu postul de mîine. Vorbesc cu Băsescu să vorbească la DNA și să-ți ia site-ul de socializare și să ți-l bage în dubă.

PPPPS – prietena lui Suckerberg e asiatică, deci are puța mică.

13 thoughts on “Cîinele meu face pipi pe cîinele lu Mark Suckerberg

  1. Cinele meu are cont pe feisbuc de doi ani! I-am facut cont ca sa-l fac de cacat fiindca-i cocalar si fuge d-acas’ sa futa. Pa bune!

  2. offtopic, cine sunt aia doi de dimineata de la guerilla? n-am auzit in viata mea atatea cacaturi spuse de ordinarii aia, cel putin unu dintre ei merita pisat pe muie. e genu care isi miroase propriile basini tragand adanc in chept. as vrea sa le dau o mue acelui pseudococlit. cum fac? si de ce?

Leave a Reply

Your email address will not be published.