Reclamă gratis pentru prieteni

Reclamă gratis pentru prieteni

Dacă se mai îndoia cineva că oamenii din Motru sînt superșmecheri, firma prietenilor mei Miky & Miță a făcut o aplicație super-șmecheră pentru o marcă de checuri sau nuștiucecăcat. În fine, nu contează clientul, nu cumpărați nimic de la Boromir, vă rog, că am auzit că pun spermă de șobolan în cozonaci. Ideea era execuția și cum apar declarațiile de dragoste (jenante, apropo) ale utilizatorilor Facebook pe ecranele alea mari de la Cocor, care astfel au devenit cea mai mare (la suprafață, hăhă) pagină de Facebook din lume, sau gen.

http://www.facebook.com/boromir.ro?sk=app_327223867316612

Aceiași băieți lucrează la această oră la noul site Kamikaze – www.kmkz.ro, pe care-l vom lansa de Mărțișor cu sule și trîmbițe și va fi cel mai mișto site cu acest nume din România. Și mai lucrează și la alte site-uri pentru diverse publicații, dar sper că mai puțin, că acuma trebuie să-l facă bine pe al nostru, eventual să pună și niște glume în programare, că noi n-avem destule deocamdată.

Ah, pentru contact contactați-ila adresa de contacte office@schimimpex.ro.

3 thoughts on “Reclamă gratis pentru prieteni

  1. :)) ce mare kkt de aplicatie au facut!!! Uaaauuu, au descoperit apa calda!!! :)) La ce site au cred ca o sa fie kmkz.ro “cel mai site misto” evar:)) =))
    Mai bine cumparati o tema de wordpress mai pricopsite de pe undeva, si cu 200 de euroi ati scapat

Leave a Reply

Your email address will not be published.