Despre neutralitate în politică

Despre neutralitate în politică

Pentru toți cretinii care m-au acuzat că-s pedelist pentru că unchi-miu e-n PDL (că-n capul vitelor care nu concep existența coloanei vertebrale și a ideilor proprii raționamentul e logic): abia aștept să facă alianță PDL-ul cu PSD-ul, să pot să-i înjur și pe muiștii ăia și pe ceilalți deodată, la pachet, și să scap de gura voastră. Dar să vă văd atunci pe voi pe cine mai înjurați, sclavilor.

Și da, Băsescu are cam toate defectele pe care le înșirați voi. Doar că atunci cînd există Antena 3, Realitățile și voi, cretinii de pe internet, ți-e cam greu să-l mai înjuri pe Băsescu. Voi chiar nu vă dați seama, dobitocilor? L-am înjura și noi pe boul de Băsescu, dar nu mai avem loc de voi. Și nici cum să-l mai înjurăm original n-avem, că deja le-ați zis pe toate. Și ete-așa va decredibilizați ca niște papagali, de unii singuri. Sau cine credeți că i-a pierdut lu Geoană alegerile? Amatorii ăia de la Antena 3. Că nici o manipulare ca lumea nu mai știu să facă, în orbirea lor tembelă.

Muie la toată lumea! Trăiască Remus Cernea și Sînziana Buruiană!

12 thoughts on “Despre neutralitate în politică

 1. KAKA MIZE presedinte! da, esti penibil, inainte sa-i injuri pe ailalti. zi, ba, pula, un jos basescu din inima , nu din portmoneu, futa-te daddy cool cu pula lui aia parinteasca!

 2. si da, iti jignesti cititorii, sau le jignesti inteligenta. io ma duc la arhi de maine daca tot ii de subtilitati, chipurile fine, despre ce tre sa credem sau sa votam.

 3. trend descendent> plans cotarle, suspiciune diabet, neimplinit in futaiurile din ce in ce mai dese si searbede, vise homosexuale pasive cu base si gangbangpdl, defulare pe ilici, vai de plua ta….

 4. Cand pulimea va realiza ca aia de la antene au avut dreptate va fi deja prea tarziu.
  Deocamdata ne indreptam voiosi spre statutul de colonie.

 5. “Muie la toata lumea” este cea mai tare exprimare pe care am auzit-o/citit-o in ultima vreme. Si o spui asa de simplu, clar si tintit. Fara misto, de mult n-am mai ras atat la tine pe blog.

  Ma mir ca te afecteaza “muistii” care te acuza ca esti PDL-ist. Si daca esti, ce? Si daca nu esti, ce? Umor oricum n-ai, ASTA ar trebui sa te afecteze ;).

 6. Mantzy,daca puterea vrea sa te futa-n cur si opozitia vrea sa-ti dea muie, tu iti vezi de laba ta si zici ca esti neutru? Cam asa se vede la astia care se declara “neutri politic”. Toti “neutrii” astia au lasat clasa politica sa devina atit de horny incit baietii au trecut la bice si catuse pentru ca e gratis, fun si se poate. Spune-le ca tu esti neutru prin semne, cind esti cu calus in gura, legat de pat si ala-i cu biciu-n mina, poate te iarta! Sau poate-ti place si atunci n-are rost sa mai discutam.

 7. Dupa postul asta, mai abitir or sa te faca pedelist, pe logica “Nu-l injuri pe Basescu? Pai vezi mah ca esti pedelist?”.
  Premiul Comentariul Cretin al Zilei merge la asdadsad: “Deocamdata ne indreptam voiosi spre statutul de colonie”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.