Pînă la postul genial de mîine, ceva material de masturbare

Pînă la postul genial de mîine, ceva material de masturbare

OK, am mai recunoscut (pe pagina de facebook a blogului și într-o cronică din Kamikaze) că mi se scoală instantaneu la trailerul din A Dangerous Method, fix atunci cînd Keira se uită așa cu tupeu și sexualitate la ăla și-i zice ”I want you to punish me!”. Și asta era o secundă. Ce să mai zic de faza asta din filmul The Secretary (de care nici nu știam)?

Nu vă mai zic ce și de cîte ori o să fac uitîndu-mă la asta. Nu, nu laba.

Ba da, laba, v-am păcălit.

Ah, și scena mi-a dat-o o tipă (altfel) drăguță care mîine mă va ajuta să scriu versiunea pentru fete a articolului cu Facebook-ul. Ceva cu ”care-s băieții pe care trebuie să-i eviți dacă te abordează pe facebook”. Încă e în lucru.

Pînă acum am așa: ăia care abordează fetele cu ”bună!”, care-s de obicei studenți la ASE, sînt banali, mediocri, poartă pantalonaşi strîmţi, ascultă tehno şi visează să ajungă la o multinaţională și ăia care (dintr-un motiv pe care nu vi-l dezvălui acum) beau whiskey cu energizant în poza de profil și neapărat țin o mînă ridicată. Dacă mai aveți și voi categorii de cocalari de pe Facebook, nu ezitați să contribuiți la textul de mîine comentînd. Noroc!

13 thoughts on “Pînă la postul genial de mîine, ceva material de masturbare

 1. N’ai vazut the secretary? Ce taran. Cum sa ti se scoale la maggie gyllenhaal? Daca zici ca ti se scoala si la carey mulligan si jessica biel mai multa confirmare nici nu’mi trebuie ca si pe gaura pulii’ti curge pamant.

 2. pai, atunci, ca la brasov, din cate inteleg, sa se mareasca taxele locale, sa fie bani pentru cazarea si omenirea cateilor.
  cu javrofilii inainte, insira-i-as pe plua ca pe guvizi pe sfoara.

 3. sau, daca nu sunt bani, sa procedam alfel.
  mantzy si lorry, fiecare pe felia lui, sa ii invete pe catei sa progreseze, ca pe tigani.
  adica sa devina vegetarieni si sa dezvolte accelerat dentitie de rumegatoare, sa nu mai sfasie.
  respectiv sa se futa in cur, sa se iubeasca homo, ca sa nu se mai inmulteasca.
  hai, in patru labe, la pascut si la futut.

Leave a Reply

Your email address will not be published.