Adevărul de mîine

Adevărul de mîine

Ce faci? Da, nu te mai uita în spate, cu tine vorbesc. Cu cel care citește. Te-ai așezat confortabil? Bine. Pune-ți toate lucrurile de care o să ai nevoie la distanța unei mîini întinse, pentru că avem treabă vreo 15 minute. Nu nu nu! Nu închide, corporatistule! Știu că 15 minute pare mult, dar e spre binele tău. Să afli adevărul e spre binele tău, chiar dacă este posibil ca revelarea lui să-ți provoace mici crampe la organe pe care habar nu aveai că le deții. Eu pot să-ți spun adevărul, cocalarule! Eu pot să-ți spun adevărul, pseudointelectualo! Poți să-ți spun adevărul, o, tu, om normal și decent! Și știi de ce? Pentru că o fac gratis și pentru că nu am absolut nici un interes să te mint. Uită de aceia care își spun ”blogări”. Acele mici curve nu au permis de spus adevărul. Pentru că adevărul nu se cumpără și nu se vinde. Ei sînt handicapați de faptul că nu știu să facă o meserie serioasă, așa că e normal să aibă interes să ocolească adevărul. Ei vor să facă bani. Ceea ce îi coafează la fix, recunoaște-o, pentru că nici tu nu vrei să asculți adevărul. Adevărul e deseori nasol.

Dacă știu eu care este ADEVĂRUL, la modul absolut? Sigur că nu. Habar nu am. Dar adevăratul adevăr, în sensul comercial și superficial al termenului, este acela în care crezi. Adevărul este opinia ta neinfluențată de nici un alt factor care te-ar putea face să-ți schimbi părerea și să fii conștient de asta. Adevărul este cînd ești sincer, nu atunci cînd ai dreptate. Cînd nu ești sincer și știi asta, dar spui acele chestii cu un aer convins, ești un mic anticrist și meriți să fii ars pe rug. Blogării știu că nu sînt sinceri (ziarele cu patron de asemenea, dar asta e o altă discuție). Și totuși o fac. Mint, încasează, după care merg la magazin și cumpără cele trebuincioase. Și tu știi asta. Și totuși îi citești. De ce? Pentru că tu însuți ești un ipocrit, cititorule. Ce nevoie ai tu de adevăr? Nu e în piramida lui Maslow. Vrei mîncare, apă, futut, dormit și, ocazional (deși ai putea trăi și fără), o mică distracție pe care ți-o dă Zoso cu link.

Ce ai zice dacă ți-aș spune, de exemplu, că oamenii care fac sex cu minori sînt discriminați? În toate sistemele juridice, sociale și politice. Așa-numiții pedofili (cei condamnați pentru sex cu minori) sînt judecați cu altă monedă decît oamenii normali. Mulți veți spune ”Hei, Mantzy! Sugi pula! Tu ești pedofil, deci ești subiectiv, deci toată argumentația ta se prăbușește ca un castel de cărți de joc înmuiate în bere. Tu nu ai licență să ne spui adevărul în acest caz!”. Și eu vă voi spune: da, poate după standardele voastre sînt, dar ascultați-mă un pic, totuși! Nimeni nu e pedofil pentru că face sex cu minori. Sau, dacă chiar e adevărat că toți aceia care fac sex cu minori sînt pedofili, termenul ar trebui lărgit (haha, am spus lărgit într-o discuție despre oameni care fut copii, I’m a funny man).

Știi ce? Nu o să-ți spun despre asta azi. Te simt deja obosit. O să-ți spun mîine de ce mă enervează discriminarea pedofililor. Pînă atunci, ai șansa să dai unlike acestui blog de căcat. Ai 24 de ore să spui: ”La dracu cu boul ăsta! Ăsta nu e adevărul. E un trolaj penibil. E o părere complet exagerată. Cine ești tu, bă? Adevărul e ăla pe care ni-l spune Zoso. Și Visurît. Și Adrian Ciopoponaru. Și Cabral. Atîta timp cît noi îi credem…”. Știi ce? Dacă crezi asta, marș de-aici!

Dacă încă ai îndoieli, mîine de dimineață hai să vorbim deschis despre pedofilie.

12 thoughts on “Adevărul de mîine

 1. nu stiu daca o mai fost zis, da io-s fan dom profesor ala de la monet ce fute eleve in cur. long live profesore, oriunde te-ai afla! i”m a big fan!

 2. noa, tot io. cum pula mea sa refuzi o bunaciune care se ofera in fata cancelariei sa faca anal? numa zic. aia care zic ca orice ar fi, tu esti indrumatorul ei si ar trebui sa refuzi, is cu cuie in cap. ca si cum …da lasa, era sa zic de formatorii de opinie si de arhi. gata, ma duc sa ma culc.
  salutari lu daddy cool!

  1. Ce legatura are cazul cu tarfa fututa-n bostan de la Jean Monnet cu pedofilia? Banuiam de mult ca esti prost, acum am si confirmarea. Sau este responsabilu’ cu limbile-n dos in lipsa lu’ Jimerino? Apropo de nasos, sunt curios s-aud opinia lui vis-a-vis de pedofilie si pedofili in general, mai ales ca poseda una bucata fetita. Va rezona cu olteanul belgian au ba? Stay tuned! Pan-atunci, bai B(l)endere, esti prost tare, ba!

   1. eram in mijlocul unor beri si aia aveam pe suflet. da la urma urmei de ce iti dau io tie explicatii ce scriu si unde. uite, scriu aici ca mama ta se iubeste cu hingherii in loc sa merg la articolul cu euthanasierea.
    salutari mamei tale!

Leave a Reply

Your email address will not be published.