La țigani, muie la țigani!

La țigani, muie la țigani!

Pentru săracii care mă ceartă că i-am făcut să pună 50 de lei (haha!) pe Maccabi, luați de vedeți cum am pierdut eu 25 de milioane în două zile de Europa League:

Deci primul de jos pierdut pe Haifa, da? Următorul pierdut cu golul lui Pancu din minutu 92, da? Și următorul pierdut cu bară Birmingham în minutul 85 (imediat vă găsesc și rezumatul).

26 thoughts on “La țigani, muie la țigani!

 1. de ce nu mergi ca tot bossu pe cote 2-3?pare-mi-se mie ca meciurile alea alese de tine sunt meciuri cu cotele scazute peste noapte?asta e sistemul tau?

 2. pai cum sa nu stiu, ba? Vi se pare voua ca ce-i mai sus e nestiinta? E ghinion si-atat. Daca vreti va arat pe alea 20 de milioane castigate weekendul trecut, da’ nu-i frumos sa te lauzi.

 3. Gugalind gasesc poze gramada cu ce-mi arati tu.Poate e adevarat, dar gandestete ca nici macar nu i-ai tinut in mana acel posibil castig.Teoretic nici nu ai avut sa-i pierzi.De dragul postului tau, o sa ma prefac ca-mi pare rau pentru tine, si data viitoare o sa castigi.
  Cu urarea ta, te sustin in totalitate :))

 4. baga-mi-as pula-n bundesliga si-n gura mea cu prima ocazie cand oi mai paria pe ei. mi-a omorat leverkusen pariul cand n-a trecut nici juma’ din prima repriza.

    1. eu nu, ca nu ma prea bag la “revelatii”, deci i-am evitat si de data asta. acum stau la city-ars p2,5 , tottenham si gladbach 1x (ocazie cu care cred c-ar trebui sa mi-o si sug).

 5. Stai flex, ai pierdut 230 lei, nu 25 milioane :)) Cunosc si eu vreo cateva zeci de pesti care pasesc pragul casei pariurilor, pun 2.5 lei miza, ditamai carnatul de meciuri si rateaza de putin, pentru ca mai apoi sa spuna ca au pierdut sute de milioane :))

Leave a Reply

Your email address will not be published.