Blestemul lui Tudor Chirilă

Blestemul lui Tudor Chirilă

Nu mai există nici o îndoială. Sînt blestemat. Tudor Chirilă mi-a făcut vrăji! După ce am scris textul în care am dezvăluit lumii că are o pizdă în suflet, mi-a luat un fir de păr pubian pe care l-a descoperit naiba știe pe ce pisoar sub care scria el versuri adînci, l-a fiert laolaltă cu propriul sînge și cu trei eșarfe transpirate de hipster și-a rostit un descîntec cu vocea aia a lui de afon absolut… Din păcate, magia maro a lui Chirilă și-a făcut recent efectul. De cîteva săptămîni, simt cum îmi crește și mie o pizdă în suflet.

Dar n-am chef să vă povestesc, că mi-e rușine de cît de sensibil sînt. De aia nici nu mai scriu. Iau în considerare schimbarea sloganului blogului în ”Probably the cheesiest blog in the world”. Puuuup, mă duc să hrănesc niște cîini și niște cerșetori!

16 thoughts on “Blestemul lui Tudor Chirilă

  1. pai a vazut filmu’ ala de i-a zis frau Sabina Spielrein lui Carl sa-si caute partea feminina. ca-i zice anima, ca-i zice pida-n suflet, tot aia e.

  2. hai du-te’n pula mea cu chirila cu tot , m-ai pastilat sa pariez 50 ron pe maccabi. Futu-va’n gura cu titulurile voastre “DE CE STEAUA VA FI ELIMINATA DIN EUROPA” .. sunteti foarte tari baieti ! ziaristi profesionisti pe surse credibile 100%

    1. Si pe mine m-a prostit. Dupa ce s-a dus si rubrica lui Tetelu, e pe duca si asta cu pariurile. Sa-ti fie rusine Mantog. Am pierdut pe mana ta.

  3. Prietene, exista scapare! Trebuie sa mergi in pizda aia din suflet goala in cimitir, sa-ti bagi in chiloti 3 broaste si un sarpe mic si sa incantezi psalmi ortodocsi aprobati de Patrarhia Romana prin Boc-ul ei pe nume Daniel, ca sa omori cei 9 necurati!
    Naaahhhhh! j/k. Baga niste Ciuc expirat si-ti trece!

  4. Mantog o arde pederast cu ala care n’a futut o pe una pentru ca aflase ca aia era prezentatoare tv. Ala i’a zis de centimetrii in plus ai lui Tudor Quirila, iar perversa asta mica din Motru s’a indragostit. Si’o sa’i fac’o gaauraa!

Leave a Reply

Your email address will not be published.