Timp muist

Timp muist

Timp muist… Timp muist…

Cînd proștii se apucă de filosofie mie îmi vine să plîng. Sînt superbi. Cine descoperă sursa comentariului de mai jos… ăăăă… îl iubesc.

timp muist.. trec mereu perioadele frumoase.. una cate una.. pana o sa ma trezesc ca am 80 de ani.. daca apuc;)) sper sa nu totusi=)).. atunci o sa fie chiar aiurea.. deja simt ca s a cam dus o parte din mine o data cu timpul de pana acum.. 🙁

Timp muist!

23 thoughts on “Timp muist

 1. Nu fii trist! A venit vremea sa plantezi un copac, sa ai un copil Mantzog, sa cladesti o casa. Lasa dreacu lacrimile si muile filozofice!

 2. imi aduce aminte de o banda desenata in care nepotul se costumeaza in batran si o ia la plimbafe prin parc cu tataiesu’ unde sunt luati la pula de toti tinereii.Acel timp muist de care vorbesti tu nu este decat trecerea anilor. Esti batran si asta te intristeaza.Daca vei mai apuca 80, sigur vei vrea sa-ti publici blogul intr-o carte, epic oamenilor tristi si complexati :))

 3. ce melodie faina ai asculaaaat!
  mi e dor de vremurile, cand nu existau atata gadget-uri si atata tehnologie, care pana la urma ne face neadaptati, aveam doar 1 discoteca in oras, distractia era afara, si joaca tot afara, de la cei mai mici pana la cei mai mari, imparteam toti, locul din jurul blocului! :(((((((((((

 4. eu stiam de unu’ nicu paleru, nu paler. nu nicu, nici jean, ci octavian. octavian paler. ala care s-a stins in bratele lu’ gadea. mihai gadea.

 5. baa ce gitu masii e asta? pai eu cumpar 3 sa va tiu in viata si voi pula? la munca ba lasa laba::))

  Astfel, vânzările Academiei Caţavencu, publicaţie preluată din această vară de Medien Holding (grup ce editează şi România liberă), au scăzut cu peste 6.100 de exemplare, în al treilea trimestru al acestui an, faţă de aceeaşi perioadă din 2010, ajungând la 16.000 de exemplare vândute în medie pe ediţie.

  Kamikaze, săptămânalul autodenunţat ca fiind “fără moguli”, a vândut în perioada iulie-septembrie 2011 cu circa 1.500 de exemplare mai puţin decât în al treilea trimestru al anului trecut.

Leave a Reply

Your email address will not be published.