PRO Teveeee, Arhi ți-a dat muieee!

PRO Teveeee, Arhi ți-a dat muieee!

Acum o săptămînă, pișcotarul Arhi a scris un post pupincuristic, specific, despre cît de mișto e Vocea României și cum îl cheamă pe el să caște gura (și probabil să umfle burta) la filmări. Poza aici:

Ieri, pe fondul unei căderi de glicemie, Arhi s-a supărat brusc pe PRO TV și mai ales pe Vocea României. Așa că i-a făcut de căcat într-un post. Pe care ulterior l-a șters. Reminiscențe ale faptei, mai jos.

Ce s-a întîmplat, Arhi? Te-au căutat paznicii în funduleț, c-au auzit că ultima oară ai plecat cu șase baxuri de Timbarc ascunse acolo’șa?

30 thoughts on “PRO Teveeee, Arhi ți-a dat muieee!

   1. in locul dintelui lipsa, i-ar sta bine pus unul de aur, care ar straluci frumos de cate ori ar zabi cu subinteles!

   2. Bun, mersi, lamuritor. Din ciclul “avem subiecte ca Libertatea, da’ ne dam smecheri”. Bleah! Gata, m-am intors: habar n-am ce e arhi. Si e bine asa. Si tu, Mantzy, nu mai scrie de el ca, uite, azi era sa mai fie cineva care a auzit de el. Din fericire eu excelez la a uita chestii care trebuie uitate.

  1. Buna ziua d-le Ciutacu, Revin abia acum pe blogul Dvs.(am fost plecata la mama),comentand ceea ce am auzit in interviu :atat vreau sa va spun-sunteti foarte realist,pragmatic si aveti totala dreptate in ceea ce ati remarcat.Imi pare rau ca nu gaseste Dumnezeu oameni(poate ca nu vrea) ,ca dvs.,sa conduca viata acestei amarate tari. O sa imi gasesc timpul sa citesc ceea ce ati postat in ultimele doua saptamani si comentariile- le-am simtit lipsa.
   Cu mult respect,
   IoanaP

 1. Inteleg din firul epic ca l-ar lingen cur pe cine o fi si bartos ala, da’ pentru ca nu e destul de barbat pentru asta apeleaza la o pisda.

 2. mantoage lasa-mi si mie tel. tau pe mailul pe care ti l-am lasat , ca vreau sa-ti trimit ceva legat de subiect. Nu tre’ sa publici comentariul . tks !

 3. Ba raule! Daca ai fi si tu cat e Arhi, n-ai suge si mielu la paznicii de la Buftea pentru un pateu cald gratuit pe set la Vocea rRomanikai?!
  In plus, omul e oricum super obosit si stresat ca tocmai ce-a terminat cu bufetul moka de la Xfactor. Mai are si el “iesiri”…

 4. ahh, ce-mi place! MAXIM!

  nu inteleg totusi, de ce nu raspunde fomistul; de ce nu se apara piscotarul nenorocit? EL, vectorul de opinie! al pulii.

 5. Inteleg, pe acelasi principiu, ca Arhi va invita la el, va citeste de pe blog (beneficiile intalnirii), poate vada si-un piscot, iar apoi voi scrieti despre el, facandu-i reclama, fie ea si negativa! Nu?

Leave a Reply

Your email address will not be published.