Yeah, right!

Yeah, right!

52 thoughts on “Yeah, right!

  1. Are voie, da’ tot asa, slaba. Si, evident, preparata prin fierbere/frigere/coacere. Deci in afar’ de “o frigem in seara asta?” va putea propune mai diversificat, “o coacem/o fierbem in seara asta?”

 1. asta-i ceva dieta din revista Unica sau Cosmo? is exact aceleasi sfaturi pe care le gasesti in revistele alea. asa puteam si io sa te sfatuiesc in mai putine cuvinte: mananca sanatos si nu bea alcool!

 2. Ba, fisa aia-i o capodopera de umor involuntar. Cum plm au reusit agramatii astia sa-ti ia 1000 de RON pe consultatie+analize, si sa-ti vinda dup-aia patentu la mersu pe jos, o sa ramina un mister greeu de explicat. Da’, na, asa-i in capitalizm, e IMORAL sa le permiti fraierilor sa-si pastreze banii in buzunare. Deci: “!!!Carnea se va prepara prin fierbere, frigere, inabusire!!!”. Gaata cu carnea cruda, beei, Mowgli! O va consuma numa Lori. Decit. 😀

 3. Se pare ca tu singur ai baut toate berile alea contorizate d’asta vara.
  Acum, la modul serios incearca si la homeopati. Tratament omenesc, intr-adevar de durata mai mare dar fara adversitate. Asta primavara, la un control de rutina imi zice ekagistu, ca daca n-am un prieten chirurg imi recomanda el unul de urgenta. Eu i-am zis sa-l foloseasca el. Daca vrei amnunte iti stau la dispozitie.

  1. Nu incepeti cu prostiile cu homeopatia.

   Asta e “stiinta” aia care zice ca, cu cat o substanta e mai diluata, cu atat e mai “potenta”.

   Wikipedia zice, parafrazez din memorie, ca homeopatii au pula mica, si de aici teoria cu potenta. Sau in engleza:

   “The collective weight of scientific evidence has found homeopathy to be no more effective than a placebo.”

   http://en.wikipedia.org/wiki/Homeopathy

   Problema cu diluatul e ca dilimacii de homeopati au obiceiul sa dilueze substanta succesiv de cateva zeci de ori la rand, pastrand de fiecare data doar 1% din ce au diluat la pasul anterior, ocazie cu care in produsul final numarul de molecule din substanta de la care au pornit este de cele mai multe ori 0 (zero).

   Ca sa ne distram un un pic cu matematica chimie si homeopatie, placebo-ul homeopatic Oscillococcinum, are diluare 200C. Adica diluare la 1% efectuata de 200 ori. Adica 10 la puterea -2 de 200 ori. Adica 10 la puterea -400.

   Aceasta diluare, 10 la puterea minus 400 este enorma. Pentru comparatie, se estimeaza ca in tot Universul sunt 10 la puterea 80 atomi.

   Deci, nici daca ai consuma cateva milarde de tone de Oscillococcinum, nu ai avea vreo sansa sa nimeresti macar o molecula din substanta originala, nediluata.

   Sau, pe scurt, homeopatia e o teapa.

    1. Stimularea activitatii moleculare/atomice din organism nu are nevoie de substanta ci de energie. Ca de altfel reducerea activitatii moleculare/atomice, atunci cand acestea sunt agresive. Energia nu are masa. Asa ca nu este nevoie de miliarde de tone ci de o cantitate mica de substanta neutra ca purtator de energie, data de substanta activa. Doctore!
     Este totusi corect a spune ca urgentele nu pot fi tratate homeopatic, asa cum nici atacurile infectioase masive nu pot astepta un tratament usor si de durata.

 4. gata cu reverii de genul “leaving las vegas” pe la 35 de ani, eventual varianta neoprotestanta, cand te vei lupta cu dependenta de dr.pepper. sunt gata sa pun pariu ca acest eveniment iti va influenta felul de a scrie. materia va pune piciorul pe pieptul spiritului. 🙂

 5. Nu vă speriaţi băieţi!!! E de la tulburările hormonale cauzate de pubertatea extrem de lungă. N-ai nevoie de regim ci de o altă carieră. Bagă un cv la Vivid.

 6. E super-tare regimul. Iar observatiile sunt colosale… Tanti aia e doctor in ce? Nu pare sa mai fi citit ceva (orice) in ultimii 50 de ani. Regimul ala parca e taiat cu forfecuta din calendare de mahala. Iar metabolismul colesterolului se pare ca e jignitor pentru ea, drept pentru care l-a evitat total…
  In rest, multa bafta!

  PS Care vreti, cautati cartea “Bad Science” a lui Ben Goldachre (se gaseste un epub si pe torente). Merita citita. De fapt merita predata in scoli…

 7. Trebuia sa te duci dupa Craciun. Asa, o sa-ti dea toti peste mina: “Tu n-ai voie! Ia si papa niste ace de brad daca ti-e foame.”

 8. Bre tata, cat tre’ sa ai colesterolul/ficatul impanat ca sa ai voie doar 1 ou pe saptamana (glumele proaste se accepta, dar vor fi ignorate :p)? Ca eu am voie maxim 3, iar la ficatul meu zici ca au batut alcoolul si Doroftei zeci de ani de zile 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.