Îți place sexul? Și-atunci de ce nu faci?

Îți place sexul? Și-atunci de ce nu faci?

Pudibonderia în care trăim nu încetează să mă uimească. Uneori, cînd fac sex în trei cu sora și cu cîinele meu, aș vrea să mă apuc să scriu, să postez pe internet, să urlu suficient de tare încît lumea să mă audă: ”E SEX, OAMENI BUNI! Totul e în regulă! Puteți face ce vreți cu cine vreți, dacă așa simțiți, nu trebuie să vă fie rușine!”. E doar sex. Ceva mult mai puțin intim decît un sărut. O activitate plăcută care implică mereu sentimente, într-adevăr. Dar uneori doar sentimente față de activitatea însăși, nu neapărat între participanții la ea. Sex fără sentimente? Asta e o prostie, desigur! Noi facem sex pentru că ne place să facem sex. De ce-ar trebui să ne ferim?

Monogamie? Da. Cred în ea. Adică un om să fie căsătorit cu o singură persoană (eventual de sex opus). Amen to that! Foarte bine, e absurd să ai mai multe neveste atunci cînd poți să ai doar mai multe amante și să fii un om normal și fericit. Sau amanți, desigur, dacă ești femeie.

Fidelitate? Cred și în ea. Dacă ești îndrăgostit de o femee sau de un bărbat, trebuie într-adevăr ca activitățile care decurg direct din acel sentiment să le împarți doar cu ea sau cu el. Așa e frumos și corect față de tine, în primul rînd. Dar nu și sexul. Să fim serioși, sexul e altceva. Cu cine e normal să faci sex, indiferent dacă ești într-o relație sau nu? Simplu: cu cine vrei. Sigur, dacă și celălalt consimte, ca să nu fie viol, că ăla e ilegal.

Dacă Dumnezeu ar fi vrut să facem sex doar cu prietena sau soția noastră atunci nu ne-ar fi dat substanța aia care, secretată de creier atunci cînd vezi o barmaniță mișto, te face să te imaginezi urcînd-o pe pereți în cea mai apropiată baie. Și dacă ar fi doar barmanița… Doar în ora aia mai vezi două cărora le-ai aplica același tratament, poate nu chiar în aceeași poziție, că nu ești bătrîn. Și ce, credeți că femeile sînt altfel? Poate se feresc mai mult să recunoască. Nu, încetați să vă mai păcăliți. Evident că și ele s-au săturat să se fută doar cu voi, ticăloși plictisiți și cu penisul mediu ce sînteți. Sîntem creați ca să ne-o tragem cu cît mai mulți, iar reprimarea acestei porniri firești ne transformă în niște mortăciuni triste și neîmplinite.

Trăiesc cu regretul că nu voi prinde vremurile în care sexul va fi la liber, oamenii se vor fute pe stradă fără să se cunoască și nimănui nu i se va părea anormal că se întîmplă asta. Vremurile cînd mentalitățile de astăzi vor fi considerate atît de retrograde încît va rîde regina Angliei de predecesoarele ei a căror imagine publică excludea orice conotație sexuală. Sigur, asta dacă va putea să mai rîdă, cu cele două penisuri de fotbaliști britanici de liga a doua introduse adînc, în același timp, în gîtlejul Majestății Sale.

 

13 thoughts on “Îți place sexul? Și-atunci de ce nu faci?

 1. Oaii..Cred ca Zoso ala e cu o clasa peste tine…sper ca nu te-am jignit prea mult, iti dai seama ce-ai ajuns..

  PS: Oricum, voi doi impreuna n-aveti mai multe clase decat trenu’ da’ asta e alta poveste..

 2. bine ma, dupa atata smiorcaiala cu mata aia nenorocita si cu tambalaul duios pro-javret era si timpul… asta e domle: mortii se-mpute, viii se fute

 3. Bravo, ba, i-ai mai tras un pumn in pizda lu’ morala burgheza. Ai demolat-o, ce mai! Da’ tu vrei s-o futi pe vreuna de la pension si-ti pregatesti terenu sau ce-i cu pledoaria asta pro libertinaj de hipiot intirziat?

  1. lasa´ne ba cu morala burgheza ca´i si decadenta. Mai bine lamureste´ma cu fraza de dupa prima propozitie ca incepoe cu incest bestial si se termina cu rusine. Are ciarli sora, sau cum?

     1. cu precizarea ca, pacientul pe care-l vom numi in continuare, din motive de confidentialitate “a.m.”, nu isi ucide iubita concreta ci pe cea care avea o forma doar in imaginatia sa. insa acest pas, nu a dus la insanatosire, asa cum speram cu totii, ci la adancirea crizei cu care se confrunta.

 4. Noroc ca eram cumva pregatit pentru postu’ asta, ca tocmai ce citisem “Luni de fiere” a lu’ Bruckner ala, altfel ma lua cu palpitatii ca pe tanti mama lu’ Oana Zavoranu. Si, cum zice poetu, “Am vazut aci-ntr-o noapte / Niste fapte / Care m-au scandalizat!” 🙂

 5. degeaba va luati de baiat,are foarte multa dreptate.si curaj sa o spuna.plm,eu il respect.de cand ma chinui sa i zic sotiei mele,bestia internetului,sa ne futem in 3.eu cu masa si cu sorsa.

  marghioalo,ai legatura.

Leave a Reply

Your email address will not be published.