Fabuloasele WC-uri din PECO-urile patriei (ep. 1 – Ardeal)

Fabuloasele WC-uri din PECO-urile patriei (ep. 1 – Ardeal)

Turda. Primul plin după cel de la plecarea din București. Consumul la pompă – 5,4 cu condus sportiv și tare. Tot atunci a fost și prima oprire. Consumul la lichide pe parcurs: un Red Bull, o cafea, un Dr Pepper. Mă grăbesc să intru în baia Rompetrol. Îi fac semn ardelencei de la casă că trec pe la baie înainte să plătesc. Mă privește chiorîș. Părea că nimic nu mă poate opri. Dar m-a oprit (cît să scot telefonul și să fac o poză) afișul ăsta:

Ioi, ce finuți îs ardelenii ăștia! Rușinați de faptul că nu sînt și ei artiști ca restul de 99% din regiune, au găsit eufemisme pentru job description-ul lor. Deci nu curăță veceul de căcat. Because sînt ardeleni. Ei igienizează anexa sanitară. Mare păcat că n-aveam pix. Aș fi vrut să completez acel text, să rămînă ”Program de igienizare anexe sanitare ÎN CAZ CĂ ACESTEA E SPOITE CU CÎCAT”. Păcat și că mi-a venit doar să fac pipi. Tare le-aș fi dezigienizat un pic anexa sanitară direct pe colac.

Revin după prînz cu episodul Oltenia.

16 thoughts on “Fabuloasele WC-uri din PECO-urile patriei (ep. 1 – Ardeal)

  1. da care-i semnu international ca meri sa te pisi si platesti pe urma? te tii cu o mana de cuc si cu cealalta ii arati portmoneul? nu mai bine ii ziceai prin viu grai?

    1. io cand am fost ultima data in bucuresti i-am facut semn unui taximetrist ca nu vreau sa ma duc cu el ca-i taran si ii pute gura si sa mearga in pizda ma-sii de meltean de mare succes. la fel, s-o uitat chioras.

          1. ala in care sta lumea la coada la mancare de firma.si unde scrie pe usa la buda programul cu oamenii care trebuie sa curete veceaua de cîcat.

  2. asa o lista se vede in toate buzile de afara, peste tot se pastreaza curatenia si se face curat, chiar si la mcdonalds sau alte infectiuni de genul. Dar nici macar acolo nu se caca lumea pe colacul de la buda, prin urmare pana si negrii cobarati din pom direct in franta sunt mai civilizati decat oltenii veniti la oras. Bravo mantzy, civilizatule.

  3. Bai de aia civilizatia a venit din vest si nu din sud!Ti ai cam iesit din mana motrene,tot cu glume de astea de autobaza in ultimul timp!S a terminat iarba,te ai lasat de baut sau te ai apucat de femei?

Leave a Reply

Your email address will not be published.