Fabuloasele aventuri ale lui Căcuță (teaser)

Fabuloasele aventuri ale lui Căcuță (teaser)

de AICI (recomand toată rubrica)

Creativii din publicitate știu una și bună: ca să avem succes cu reclamele, trebuie să inventăm personaje drăguțe și memorabile, eventual animate. Așa s-au gîndit și promotorii iaurtului care luptă împotriva lui Fomiță. Fomiță este un monstruleț verde galben care se plimbă prin frigiderul pofticioșilor, un fel de metaforă pentru tentație. Aici, tentația de-a băga în tine calorii seara. În spot, o tipă deschide frigiderul și-l găsește acolo pe Fomiță, agitîndu-se provocator printre jumări, dar îl face KO cu un pumn și alege, în loc, iaurtul ăla extrem de light. Eu am următoarea problemă, la care aș dori să-mi răspundă copywriterii: mie, de obicei, mi se face foame noaptea după ce beau multă bere. Dacă-i rezist lui Fomiță și în loc de salam cu pastramă bag două iaurturi, cum fac ulterior ca să evit marile probleme cu celălalt monstruleț simpatic (deloc exploatat în publicitatea românească), cu Căcuță?

 

11 thoughts on “Fabuloasele aventuri ale lui Căcuță (teaser)

  1. Mie îmi plac alea în care se folosesc termeni șoc. scoate până și petele de ”pipi”.
    Abia aștept reclama ”cu noii pempărși bebelușul meu nu mai este plin de căcat.”

    1. Mazare-i “labuta” ca doar nu credeti ca orcu asta constantean fute la liber toate bunaciunile alea de fotomodele iar bugetu-i rezervat pentru alegeri.

  2. Sa’ti fie rusine, manipulatorule!
    Ala nu a fost un pumn, inregistrarea contine elemente de editare computerizata, in sensul alterarii integritatii lui Fomita.

Leave a Reply

Your email address will not be published.