Solcanu a supt-o la Dansez pentru tine

Solcanu a supt-o la Dansez pentru tine

Să luăm mai întîi adevărurile demonstrate: toți bărbații care știu să danseze sînt homosexuali. Din păcate, afirmația nu este valabilă și invers. Nu toți homosexualii știu să danseze. Da, m-am uitat aseară la Dansez pentru tine. Nu înțeleg de ce rîdeți. Și ce dacă dacă m-am uitat? Bă! Cine mai rîde suge pișcoturi Belvițica mestecate deja de Adrian Ciubotaru!

Primul eliminat de la Dansez pentru tine este, desigur, Mircea Solcanu. Așa-i trebuie, dacă-i ghei. Solcanu a ieșit pe ușa din dos a concursului în principal pentru că dansa ca Superman după accident. Ca Robocop în timpul misiunii. Ca Peter Crouch după ce dădea gol. Ca mine. Solcanu dansa ca mine. Vă dați seama ce nașpa e să fii gay efeminat și să nu știi nici măcar să dansezi? Ce ți-a mai rămas? Să gătești? Solcanule, beibi, sper că faci un sex oral a-ntîia, băiatule, că altfel n-o să-ți găsești și tu, mamă, un băiat de treabă care să te ia.

Al doilea motiv pentru care era criticat Solcanu la emisiune este acela că întîrzia la repetiții pentru că avea, citez, probleme cu sculatu’ de dimineață. Ceea ce pentru el, fiind pasiv, nu era o cu adevărat o problemă. Hăhă. Apropo, știți de ce întîrzie Solcanu dimineața? Pentru că îi ia mult să găsească ieșirea din dulap. Hăhă. Și știți de ce ne-am fi așteptat ca Solcanu să danseze foarte bine? Pentru că e obișnuit să aibă partener. Hăhă. Sau știți de ce a venit Solcanu la Dansez pentru tine deși habar n-avea să danseze? Pentru că e obișnuit să se facă de căcat. Hăhă.

Și știți ce fac un țigan, un homosexual și o blondă care intră într-un bar, nu? Pun niște camere și-ncep să filmeze Dansez pentru tine. Hă.

 

 

8 thoughts on “Solcanu a supt-o la Dansez pentru tine

  1. ce a fost asta mantog?”Vă dați seama ce nașpa e să fii gay efeminat și să nu știi nici măcar să dansezi?”.cand esti subtil,esti subtil.nu te invinovati si nici nu te intrista sunt sigur ca ai o gramada de alte calitati.

Leave a Reply

Your email address will not be published.