Pișcotarii săptămînii

Pișcotarii săptămînii

(mulțumiri Răzvan Cucui)

Cristian China-Birta, Adrian Ciubotaru, Julius Constantinescu, Alex Tunaru, Dan Dragomir, Elena Ciric, Razvan Pascu, Florin Grozea, Cristi Dorombach, echipa DailyCotcodac. Aceștia sînt pișcotarii săptămînii. Blogării care s-au lăsat cumpărați și și-au vîndut sufletul pentru bani produse în schimbul unor posturi pe blogurile lor de căcat și a cîtorva biscuiți BelVita Stop. Uraaa! Felicitări și sperăm să reveniți cît de curînd în top!

Revenim în zilele următoare pentru un episod din viața unei conferințe susținute de blogării pișcotari la munte. Pardon, la multe. La multe gratuități. Avem și poze (obținute de pe conturile de Facebook ale blogărilor pișcotari care se mîndresc cu fripturismele lor)!

9 thoughts on “Pișcotarii săptămînii

 1. io as face reclama la tigari. dac-as primi moca tigari ar fi ca si cand m-as fi lasat de fumat. din pacate, nu-s destul de celebra nici pt. tigari 🙁

 2. Păi, se întâlnesc să facă troc. Tu-mi dai mie biscuiți, io-ți dau ție pufuleți. Ți se și acrește la un moment dat! Ar trebui să-și facă și un site.

 3. Treaba e că ăștia decrebilizează blogăreala mai ceva ca ziariștii, că nici nu trebuie să se ferească de șefi sau să împartă cu ei. Ce noroc pe capul agențiilor că nu sunt scumpi deloc!

 4. ba, uite-l p-asta http://tomanicolau.ro/
  asta din 5 posturi are 4,5 pe cascaval. si-mi place ca e sportiv, ca tine, si se da si el pizdos, cica daca-l face vreun bloger la nu stiu ce cros, il baga in blogroll pentru un an. intreg. nici in seama n-as vrea.

  1. “Cei din echipa de organizare Mediaholic m-au rugat să-mi invit prietenii, dar aș fi făcut-o și fără să-mi propună ei. ”

   Fabulos ala!

Leave a Reply

Your email address will not be published.