(ceea ce se întîmplă cu) Vadim nu-i normal!

(ceea ce se întîmplă cu) Vadim nu-i normal!

Vadim Tudor, ăăă, acest geniu al.. ăăă.. umorului voluntar și.. ăă.. nu numai a fost săpat din interior de organizația de.. ăăă.. tineret a propriului.. ăă.. partid. Asta a făcut ca unul dintre site-urile noastre..ăăă..preferate (romare.ro) să fie la pămînt de mai multe zile, lăsîndu-ne fără textele lui Alcibiade, Napoleon, Isaac Newton și ceilalți..ăăăă..editorialiști care ne încîntau..ăăă..ochiul și..ăăă..mintea cu comentariile lor de-a dreptul..ăăăăăă..aiuritoare.

După cum se poate vedea în poza alăturată, singura rubrică încă funcțională a..ăăăă..site-ului marelui blogăr Vadim este și cea mai bună de pe site. Excepționala versiune a ”Fata de la pagina 5” a fost rebranduită de tribun sub numele..ăăăăăăăă.. ”ASTA NU-I NORMALĂ!”, consfințind astfel cel mai bun titlu de rubrică din presa românească.

Acestea fiind zise, face cineva o petiție pe internet pentru relansarea site-ului România Mare? Ăștia care au închis site-ul nu-s normali!

4 thoughts on “(ceea ce se întîmplă cu) Vadim nu-i normal!

  1. acelasi lucru l`as zice si despre tine, scrii numai prostii in ultima vreme.

    baga si tu ceva tare, sa dau share, sa`ti dea lumea like, sa ai mai multi fani, faima, reclame.

    ma apuc sa citesc comentarii pe gandul.ro

  2. Am impresia ca toti neavizatii, nepoftitii, cum bine zici Mantzy- fripturistii te ataca fara motiv, lasand dare…in comentariile lor!
    Sincer, nu cred ca trebuie sa le acorzi vreo importanta!
    🙂 cu simpatie
    Zadkielix alias D.M

Leave a Reply

Your email address will not be published.