Viitorul președinte al Americii va fi Anticristul

Viitorul președinte al Americii va fi Anticristul

Uitați-vă bine la mecla ăstuia. Eu l-am tot văzut în ultima vreme pe CNN. Îl cheamă Herman Cain și, probabil, va fi contracandidatul lui Obama la viitoarele alegeri din SUA. Avînd în vedere popularitatea cît un penis de președinte asiatic a lui Barack (și încă scade), Cain are mari șanse să devină viitorul președinte al Statelor Unite. Mai ales că discursul șovin al lui Cain are tot mai mare succes la public, în special la publicul cretin (deci majoritar la vot). Nu vi se pare că-i periculos de la modă să fii rasist? Românii cretini i-ar omorî pe țigani, americanii cretini pe musulmani, musulmanii cretini pe creștini și oamenii de bun-simț pe evrei. AM GLUMIT, rog Mossad-ul să nu mă dea în urmărire.

Revenind, Cain e un american tipic din popor: ambițios, intransigent, agresiv, fără umor și, mai ales, ultrareligios. Întrebat, la începutul acestui an, dacă ”s-ar simți confortabil să desemneze un musulman în cabinetul său”, Cain a răspuns fără să clipească: ”Nu. Nu o să fac asta și vă spun de ce: există o tentativă de-a se introduce Sharia și credința musulmană în guvernarea noastră. Nu are ce să caute în guvernarea noastră. [vedeți restul declarației în filmulețul de mai jos]”.

Mereu, cînd îl văd pe omul ăsta la televizor, am o puternic sentiment de disconfort. Mă agresează cum vorbește și ce spune. Pînă și comunicarea non-verbală mi se pare diabolică. După ce l-am văzut sîmbătă noaptea la televizor am visat un mare război nuclear provocat de tipul ăsta. Și eu visez rar război cînd vine vorba de sfîrșit al lumii (v-am mai spus că visul meu preferat e cel cu planeta care ne bușește). Nu vreau să alarmez gospodinele care cred în semne. Adevărul e că am visat de mai multe ori și că o fut pe Scarlet Johansson și deocamdată nu s-a întîmplat. Totuși, dacă la visul meu adăugăm faptul că tipul s-a vindecat miraculos de un cancer descoperit în fază terminală (la colon, cu metastaze la ficat), e cît se poate de clar: ăsta e diavolul, vorba lui Gigi Becali. Să nu ziceți că nu v-am avertizat. Imaginați-vă ce-ar fi să se certe ăsta cu președintele Iranului. Sau cum nu ne-am mai fi născut majoritatea dacă Herman Cain ținea mîna pe butonul roșu în timpul Războiului Rece, cînd convoiul ăla cu focoase rusești avansa spre Cuba.

PS – după ce o să fac sex cu Scarlet încep să mă orientez ca să-mi cumpăr un buncăr poziționat mai central, cu vedere sub Bulevardul Unirii. Aveți idee care mai e prețul la unul confort 2 în zona aia? Dar să fie buncăr de ăla făcut după ’77, care să nu cadă pe tine la cutremur. Numai bine, pînă atunci îmi termin ratele la Polo și abia m-așteaptă prietenii mei de la bancă să-mi fac un credit mai serios, pe măcar jumătate din viață.

PS 2 – se pare că nu-s primul care-a sesizat chestia asta: http://campaign2012.washingtonexaminer.com/sites/default/files/styles/blog_listing_full/public/New%20Michele%20Bachmann%20ad.jpg (vedeți primele două comment-uri)

PS 3 – dovada nr. 3:

17 thoughts on “Viitorul președinte al Americii va fi Anticristul

 1. Pai toata lumea stie ca Herman e Dracu direct. N-ai auzit de planul lui de taxare 9-9-9? (9% impozit pe profit la corporatii, 9% pe venit individual, si 9% taxa federala de tranzactii de orice tip)?? Ia suceste tu 999 invers si vezi ce-ti da. L-ai mirosit, Mantog, El e!

 2. Ia ma Herman, asa deja-vu am avut citind raspunsu tau, ceva de speriat: http://nation.foxnews.com/herman-cain/2011/10/11/bachmann-goes-after-cains-tax-plan-turn-9-9-9-upside-down (decat pe fox am gasit clipul, sorry.
  In alta ordine de idei, cetateanul asta are sanse infime sa iasa presedinte – heck, are sanse mici sa fie candidatul republicanilor la presedintie, ca is alti gealati care au banu’ mai gros si mai smantanos. Asa ca Mantii, io zic sa nu te grabesti la buncarul ala; mai intai rezolv-o pe Scarlet si povestim dup-aia

  1. ”Cain, a businessman who has emerged as a surprise front-runner after proposing a radical tax reform, nearly tripled his support among Republicans in the same period, leaping to 19 percent from 7 percent four months ago.”

 3. Mantii, din cate stiu io sondajul ala a fost facut dupa ce domnu respectiv a castigat straw poll-ul din Florida – cand inca era cald cacatu, ca sa zic asa. D-aia iti zic intai sa o montezi pe Scarlet aia si numa dup-aia sa te grijesti de soarta la americani – nu de alta da simtesc ca ar iesi un post mai zemos din povestea aia decat daca ar iesi Cain sef

   1. Acu nu mi-e clar mie de care Scarlet vorbesti; io stiu una care fute peste medie. Eventual comparam notitele si vedem, ca doar oameni suntem, ce Dracu!?

 4. Impresionant,atata ca Anticrstul va aparea in Israel si nu in America,iar asta pe care la bufnit soba si cu care vrei sa nestrici somnul nu cred ca va condida acolo.Apropo de Israel ai grija ca Legiunea Iudaica a avut all inclisive in Oltenia.

 5. ;eu vreau sa spun ca daca hermann cain viitorul presedinte al S.U.A. va fi anticristul, atunci toata america va decade pe plan economik si militar si uniunea europeana s-ar putea si ea sa decada in viitor, dar va afecta toata tarile din lume si se va ajunge la al 3- lea razboi mondial.,

Leave a Reply

Your email address will not be published.